TCMB yönetimine 36 milyon 756 bin lira maaş ödendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 432
  • Etiketler Etiketler
    bin lira tcmb

1151

Uzman
Makaleler
5

Merkez bankasının üst düzey 11 yöneticisi ile 4 denetçisine toplam 36 milyon 756 bin lira maaş ödendi. Eski başkan Hafize Gaye Erkan'a ve şu anki başkana aylık 430 bin lira maaş ödendi.

Vatan kurtarıyorlar sanırım.

Olsun kemerleri sıkmalıyız.
Çünkü düşüyoruz.

Kira ücretini yüksek bulan eski başkana 430K₺ maaş mı ödeniyormuş?

Aldiklari para haram zıkkım olsun. Biz asgari ücretle gecinirken ben böyle para aldıkları zaman, çok güzel bir şekilde sövüyorum.

Yorumlar bana saçma geldi. En basitinden Balkanlarda benzer pozisyonlara ne kadar maaş veriliyor? Alım gücüne göre kıyaslarsanız aslında az bile olduğunu görürsünüz...

Bu onları haklı saymaz, bu masraf TL değer kaybettiği için bu seviyede ve tek sorumlusu var...

Aldıkları parayı hak etseler sorun yok. Halk sefalet içindeyken faiz yükseltmek dışında bir şey yapmayan merkez bankasının yöneticilerinin bu kadar alması saçma.

Aldıkları parayı hak etseler sorun yok. Halk sefalet içindeyken faiz yükseltmek dışında bir şey yapmayan merkez bankasının yöneticilerinin bu kadar alması saçma.
Ellerini kollarını bağlayıp NAS diye ben bağırmadım. Bu maaşları ben belirlemedim. O kişiye söyleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…