Merhaba,
Td 9970V3 VDSL modem kullanıyorum. Hat Max. 50 Mbps destekliyor. 50 Mbps/15 Mbps kullanıyorum ben de. Ara sıra modem kaynaklı sıkıntı yaşadığımı düşünüyorum, belki de hattaki yoğunluktandır, bilemiyorum. Çok uzun süredir kullanıyorum. Telefonda ve TV'de 5 GHz var. Bundan da faydalanmak istiyorum. Hâlihazırda kablosuz oda termostatı, 3 telefon, robot süpürge, 2 akıllı priz, 1 extender ve 1 Google TV ve arada 1 Xiaomi stick olan TV var. İkinci el Keenetic Extra DSL KN-2112 almayı düşünüyorum. Bazı konularda td 9970V3 VDSL modem ile birlikte Xiaomi AX3000t router ya da Huawei BE3 Wi-Fi 7 router kullananlar olduğunu okudum. Böyle bir şeye gerek var mı sizce? PC ile aram iyi ancak oyun oynamam, Torrent vs. indirmem, yakın zamanda fiber falan da geleceğini düşünmüyorum bölgeye. Wi-Fi 6, 7 cihaz da yok. Stabil, kullanıcı dostu, yönetimi için bayağı seçenekleri olan F/P modem bakıyorum. Arada film izleme, nette gezinme. Keenetic 2112 iyi gibi duruyor? USB portunun USB3 olması daha iyi olurdu kullanabilirdim bir HDD bağlayıp ancak USB2 de hiç yoktan iyidir.