TDK sitesini güncelledi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 385
  • Etiketler Etiketler
    tdk
Eski halinden iyi duruyor. Lâkin daha kırk fırın ekmek yemesi lazım.

Tur metinleri böyle basit bir arayüz için fazlasıyla gereksizken üstüne koyu temada kontrastın içinden geçilmiş.

Yine sayfa her yenilendiğinde temayı baştan etkinleştiriyor ve her yenilemede böyle yanıp sönüyor.

FAB'ler altındaki öğeleri engelliyor. Gerçi FAB'ların gerekliliği ayrı bir tartışma konusu, bu eylemler daha müsait yerlere konabilirdi..

POCO X7 Pro'da (Firefox) yerleşim düzeni kayıyor, ayrıca aranan sözcük gereksiz büyük.

Arama çubuğunda bazı görsel hatalar var.

Ayrı sözlüklerin ayrı sayfalarda olması da bana garip geldi. Ha bahsi geçmişken, diğer sözlükler nereye gitti acep? İllaki bir yerlerdedir ama nerede?

Bunun haricinde, arama çubuğunun üstündeki düğmeler, alta konulması gerekirdi, bir de gariptir ki menü tuşuna ya da seslendirme tuşuna basmak için çok çaba sarf etmek lazım.

Bir de geri bildirim arayüzünden geri bildirimi gönderince pencereyi kapatmıyor ve "teşekkür ederiz" metninde de aynı şekilde kontrast sorunu var.

Son düzenleme:
Açık öğretim sitesine ne zaman el atarlar acaba.
AÖL öğrenci girişinde 2 kere UI yenilemişlerdi o eski arayüze rounded corner'li tasarımlar uyarlamışlar. Şimdi öyle mi bilmiyorum üşendim. A/B testi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…