Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.430 Yer Haddonfield, Illinois 21 Mayıs 2025 #1 Daha önceden kullanıyordum ancak şu an o özellik kendi kendine kapanmış ve arayüz değiştiği için bulamıyorum. Telefonumla şifre istemeden kendi bilgisayarıma bağlanabiliyordum tek tıkla.
Daha önceden kullanıyordum ancak şu an o özellik kendi kendine kapanmış ve arayüz değiştiği için bulamıyorum. Telefonumla şifre istemeden kendi bilgisayarıma bağlanabiliyordum tek tıkla.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 21 Mayıs 2025 #2 2 cihazda da aynı hesabı açınca kolay erişim çalışması lazım. Aynı hesapla mı giriş yapıyorsunuz?
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.430 Yer Haddonfield, Illinois 21 Mayıs 2025 #3 Afterbyte dedi: 2 cihazda da aynı hesabı açınca kolay erişim çalışması lazım. Aynı hesapla mı giriş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ancak şifre istiyor telefondan girmeye çalışınca.
Afterbyte dedi: 2 cihazda da aynı hesabı açınca kolay erişim çalışması lazım. Aynı hesapla mı giriş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ancak şifre istiyor telefondan girmeye çalışınca.