Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.004 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Ağustos 2024 #1 Üniversite kazanan bir arkadaşa sanki okuldan gelmiş gibi bir tebrik kartı gibi bir şey göndermek istiyorum. Bunu nereden yapabilirim? Bir tebrik kartı gibi olacak. İnternette yapan site var mı?
Üniversite kazanan bir arkadaşa sanki okuldan gelmiş gibi bir tebrik kartı gibi bir şey göndermek istiyorum. Bunu nereden yapabilirim? Bir tebrik kartı gibi olacak. İnternette yapan site var mı?
Çözüm 8 8 8372 19 Ağustos 2024 CANVA'da kendin tasarımını yapabiliyorsun ama çıktısını falan nasıl yaparsın orasını bilemiyorum. HEPSİBURADA'DA hazır kart olarak satılıyor onlara bakabilirsin. DOROTTİ'de satılıyor D&R'da satılıyor.
CANVA'da kendin tasarımını yapabiliyorsun ama çıktısını falan nasıl yaparsın orasını bilemiyorum. HEPSİBURADA'DA hazır kart olarak satılıyor onlara bakabilirsin. DOROTTİ'de satılıyor D&R'da satılıyor.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 19 Ağustos 2024 #2 CANVA'da kendin tasarımını yapabiliyorsun ama çıktısını falan nasıl yaparsın orasını bilemiyorum. HEPSİBURADA'DA hazır kart olarak satılıyor onlara bakabilirsin. DOROTTİ'de satılıyor D&R'da satılıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
CANVA'da kendin tasarımını yapabiliyorsun ama çıktısını falan nasıl yaparsın orasını bilemiyorum. HEPSİBURADA'DA hazır kart olarak satılıyor onlara bakabilirsin. DOROTTİ'de satılıyor D&R'da satılıyor.
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.004 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Ağustos 2024 #3 8372 dedi: CANVA'da kendin tasarımını yapabiliyorsun ama çıktısını falan nasıl yaparsın orasını bilemiyorum. HEPSİBURADA'DA hazır kart olarak satılıyor onlara bakabilirsin. DOROTTİ'de satılıyor D&R'da satılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efendim. Artı 0 Eksi
8372 dedi: CANVA'da kendin tasarımını yapabiliyorsun ama çıktısını falan nasıl yaparsın orasını bilemiyorum. HEPSİBURADA'DA hazır kart olarak satılıyor onlara bakabilirsin. DOROTTİ'de satılıyor D&R'da satılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efendim.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 19 Ağustos 2024 #4 Yiğidowski dedi: Teşekkürler efendim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim efendim. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Yiğidowski dedi: Teşekkürler efendim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim efendim. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.004 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Ağustos 2024 #5 8372 dedi: Rica ederim efendim. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki efendim. Artı 0 Eksi
8372 dedi: Rica ederim efendim. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki efendim.