Detaylar
Kim cevapladı?An itibarıyla giremiyorum bir konu açmıştım ona bakmak istedim direkt F5 atınca IP ban yediğimi gördüm başka ağdan girdim olmadı, bu durum 2 hafta öncede olmuştu sizde de aynı sorun var mı?
Boş ver orayı buradan aç. Aynı konuya daha fazla ve iyi yanıtlar gelecektir.
- Makaleler
- 14
An itibarıyla giremiyorum bir konu açmıştım ona bakmak istedim direkt F5 atınca IP ban yediğimi gördüm başka ağdan girdim olmadı, bu durum 2 hafta öncede olmuştu sizde de aynı sorun var mı?
IP ban yanılgısı Cloudflare kaynaklı gözüküyor. Bildiğim kadarıyla yeni bir firmayla çalışmaya başladılar ve sunucuyu taşıdılar. Muhtemelen bu kesintiler zamanla azalır. Sunucu optimizasyonu kolay bir iş değil.
Pluxy01
Becerikli
Katılıyorum. Geç oldu ama geçtim ben de buraya.Boş ver orayı buradan aç. Aynı konuya daha fazla ve iyi yanıtlar gelecektir.
MaveNN
Başarılı
Boş ver orayı buradan aç. Aynı konuya daha fazla ve iyi yanıtlar gelecektir.
IP ban yanılgısı Cloudflare kaynaklı gözüküyor. Bildiğim kadarıyla yeni bir firmayla çalışmaya başladılar ve sunucuyu taşıdılar. Muhtemelen bu kesintiler zamanla azalır. Sunucu optimizasyonu kolay bir iş değil.
Serverları kötü bir site. Yönetimi de öyle. Oranın kemik kadrosu buraya geliyor. Seni de bekleriz.
keşke oradaki konularımı silebilsem.
Yanıtlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
An itibarıyla Techolay'dayım artık. Sürekli hemen çökmesi, yavaşlaması can sıkmaya başlamıştı
Son düzenleyen: Moderatör:
Aeronight
Üstün
Hoş geldin o zaman. Ben oradayken, Witcher rehberi yapıyordum ve sırf çöktü ve taslaklar silindi diye 5 günlük emeğim hiç olmuştu.Yanıtlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim![]()
An itibarıyla Techolay'dayım artık. Sürekli hemen çökmesi, yavaşlaması can sıkmaya başlamıştı![]()
MaveNN
Başarılı
Hoş geldin o zaman. Ben oradayken, Witcher rehberi yapıyordum ve sırf çöktü ve taslaklar silindi diye 5 günlük emeğim hiç olmuştu.
Hoş buldum hocam.
Doğrudur, bende son 3 haftada 2 uyarı yedim alakasız yere.