An itibarıyla giremiyorum bir konu açmıştım ona bakmak istedim direkt F5 atınca IP ban yediğimi gördüm başka ağdan girdim olmadı, bu durum 2 hafta öncede olmuştu sizde de aynı sorun var mı?

Boş ver orayı buradan aç. Aynı konuya daha fazla ve iyi yanıtlar gelecektir.

An itibarıyla giremiyorum bir konu açmıştım ona bakmak istedim direkt F5 atınca IP ban yediğimi gördüm başka ağdan girdim olmadı, bu durum 2 hafta öncede olmuştu sizde de aynı sorun var mı?

IP ban yanılgısı Cloudflare kaynaklı gözüküyor. Bildiğim kadarıyla yeni bir firmayla çalışmaya başladılar ve sunucuyu taşıdılar. Muhtemelen bu kesintiler zamanla azalır. Sunucu optimizasyonu kolay bir iş değil.

Boş ver orayı buradan aç. Aynı konuya daha fazla ve iyi yanıtlar gelecektir.

IP ban yanılgısı Cloudflare kaynaklı gözüküyor. Bildiğim kadarıyla yeni bir firmayla çalışmaya başladılar ve sunucuyu taşıdılar. Muhtemelen bu kesintiler zamanla azalır. Sunucu optimizasyonu kolay bir iş değil.

O hep çöküyor açıldı şu an kafaya göre takılıyor.

Katılıyorum. Geç oldu ama geçtim ben de buraya.

Recep abi ayrıldığında çökmüştü zaten.

Serverları kötü bir site. Yönetimi de öyle. Oranın kemik kadrosu buraya geliyor. Seni de bekleriz.
keşke oradaki konularımı silebilsem.

Yanıtlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)
An itibarıyla Techolay'dayım artık. Sürekli hemen çökmesi, yavaşlaması can sıkmaya başlamıştı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)
An itibarıyla Techolay'dayım artık. Sürekli hemen çökmesi, yavaşlaması can sıkmaya başlamıştı :)
Hoş geldin o zaman. Ben oradayken, Witcher rehberi yapıyordum ve sırf çöktü ve taslaklar silindi diye 5 günlük emeğim hiç olmuştu.