emirft Uzman Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 22 Makaleler 1 Beğeniler 25 5 Haziran 2024 #141 Kerim Demirkaynak dedi: Kaç para veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla genellikle yazdığınız haber başına verilir. Kabul edilirse fiyat teklifi verirler ya da siz de fiyat söyleyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Kerim Demirkaynak dedi: Kaç para veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla genellikle yazdığınız haber başına verilir. Kabul edilirse fiyat teklifi verirler ya da siz de fiyat söyleyebilirsiniz.
Reacher Becerikli Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Beğeniler 40 8 Haziran 2024 #142 @Leo Herkese geri dönüş sağlandı mı?
emirft Uzman Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 22 Makaleler 1 Beğeniler 25 8 Haziran 2024 #143 Reacher dedi: @Leo herkese geri dönüş sağlandı mı? Genişletmek için tıkla... Ben ilk aşamayı geçtim ikinci aşama için dönüş bekliyorum.
Reacher dedi: @Leo herkese geri dönüş sağlandı mı? Genişletmek için tıkla... Ben ilk aşamayı geçtim ikinci aşama için dönüş bekliyorum.
Leo Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.262 Çözümler 6 Beğeniler 4.030 9 Haziran 2024 #144 Tüm başvurulara dönüş sağlandı. Mail sistemlerinde oluşabilecek problemlerden ötürü herhangi bir cevap alamadıysanız belirtmekten çekinmeyin.
Tüm başvurulara dönüş sağlandı. Mail sistemlerinde oluşabilecek problemlerden ötürü herhangi bir cevap alamadıysanız belirtmekten çekinmeyin.
guneralp Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 451 Yer Ankara 9 Haziran 2024 #145 @Leo hocam bana cevap gelmemiş. Az önce mail’i kontrol ettim. Spam kutusunda da mail görünmüyor.
Leo Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.262 Çözümler 6 Beğeniler 4.030 9 Haziran 2024 #146 guneralp dedi: @Leo hocam bana cevap gelmemiş. Az önce mail’i kontrol ettim. Spam kutusunda da mail görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Sana gönderirken ulaştırılamadı hatası aldım, tekrar göndermeme rağmen gelmemiş olabilir. DM üzerinden gönderiyorum cevabı.
guneralp dedi: @Leo hocam bana cevap gelmemiş. Az önce mail’i kontrol ettim. Spam kutusunda da mail görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Sana gönderirken ulaştırılamadı hatası aldım, tekrar göndermeme rağmen gelmemiş olabilir. DM üzerinden gönderiyorum cevabı.
guneralp Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 451 Yer Ankara 9 Haziran 2024 #147 Leo dedi: Sana gönderirken ulaştırılamadı hatası aldım, tekrar göndermeme rağmen gelmemiş olabilir. DM üzerinden gönderiyorum cevabı. Genişletmek için tıkla... iCloud+ üyeliğini yenilemeyi unutmuşum, şimdi yeniledim. Mail olarak gönderebilirsiniz.
Leo dedi: Sana gönderirken ulaştırılamadı hatası aldım, tekrar göndermeme rağmen gelmemiş olabilir. DM üzerinden gönderiyorum cevabı. Genişletmek için tıkla... iCloud+ üyeliğini yenilemeyi unutmuşum, şimdi yeniledim. Mail olarak gönderebilirsiniz.
Leo Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.262 Çözümler 6 Beğeniler 4.030 9 Haziran 2024 #148 guneralp dedi: iCloud+ üyeliğini yenilemeyi unutmuşum, şimdi yeniledim. Mail olarak gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gönderdim, kontrol edebilirsin.
guneralp dedi: iCloud+ üyeliğini yenilemeyi unutmuşum, şimdi yeniledim. Mail olarak gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gönderdim, kontrol edebilirsin.
6 6573 Becerikli Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 338 Beğeniler 162 18 Haziran 2024 #149 Havalardan ötürü başvuru yapmıyorum, rüzgar estiğinde başvurumu yapacağım. Adaylara şimdiden başarılar dilerim.
Havalardan ötürü başvuru yapmıyorum, rüzgar estiğinde başvurumu yapacağım. Adaylara şimdiden başarılar dilerim.
zagor Başarılı Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 159 Beğeniler 67 18 Haziran 2024 #150 guneralp dedi: iCloud+ üyeliğini yenilemeyi unutmuşum, şimdi yeniledim. Mail olarak gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama Apple ekosistemine yeni geçtim. iCloud+ ile bu durumun ilişkisi nedir? Leo dedi: Gönderdim, kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Selamlar, başvurular devam ediyor mu acaba?
guneralp dedi: iCloud+ üyeliğini yenilemeyi unutmuşum, şimdi yeniledim. Mail olarak gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama Apple ekosistemine yeni geçtim. iCloud+ ile bu durumun ilişkisi nedir? Leo dedi: Gönderdim, kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Selamlar, başvurular devam ediyor mu acaba?