Bir sorun vardı da anlamadığım şey bu hatayı alıp nasıl girebildiniz foruma? Bir ara deneme amaçlı herkesin erişimini kısıtladım, o andan alınmış bir ekran alıntısı ise bir sorun kalmamış olmalı. Ekran alıntısındaki hata 15-20 dakika öncesine aitse sorun olmamalı.
Hocam, bazen ekrandaki hata çıkıyor bazen sayfa sadece sonsuza dek yükleniyor da kalıyor. Bazen de Techolay'da "sunucularımız çevrimdışı" gibi bir şey yazıyordu. Ancak şu son dakikalarda genelde sonsuza dek yükleniyor da kalıyor. Technopat da zaten Allah'a emanet gibi keyfine göre gidip geliyor.
Evet, Cloudflare bypasslayarak gerçekleştirilen bir saldırı vardı fakat onu da çözdük Yine olursa yine engelleriz, bize koymaz. Bu defa biraz zaman alsa da çözüm stratejisi geliştirdiğimden ötürü artık çok da tınlamıyorum.
Evet, Cloudflare bypasslayarak gerçekleştirilen bir saldırı vardı fakat onu da çözdük Yine olursa yine engelleriz, bize koymaz. Bu defa biraz zaman alsa da çözüm stratejisi geliştirdiğimden ötürü artık çok da tınlamıyorum.