Techolay YouTube kanalında ekipman incelemelerinde kullanmak için aşağıdaki gibi bir kağıt kullanılabilir. Böylece zamanı olmayan insanlar belirli zamana giderek ekipman hakkındaki önemli bilgilere ulaşabilirler.
İnceleme videolarını pratikte uygulanırken bilgilenmek için izliyoruz, bu tür bilgiler için internetin kullanılabileceğini düşünüyorum. Yazıp daha hızlı sonuca ulaşılabilir nihayetinde.
Açıklama kısmına da yazılabilir.
Techolay YouTube kanalında ekipman incelemelerinde kullanmak için aşağıdaki gibi bir kağıt kullanabilir. Böylece zamanı olmayan insanlar belirli zamana giderek ekipman hakkındaki önemli bilgilere ulaşabilirler. Eki Görüntüle 27732
Aslında bunu konu çözümlerinde de kullanabiliriz. Örneğin cihaz: Windows 7 yüklü PC marka bilinmiyor.
Tarih:20.03.2024
Tanı: Bilgisayar virüsü (trojan)
Özellikleri yerine detaylı açıklama olabilir:
Bilgisayarına... Adlı bir trojan yazılımı bulaşmıştı, cihaza Malwarebytes yazılımını indirip tarattık ve sonucunda zararlı yazılım silindi.
Videonun içine ufak bir şekilde yer verilebilir veya bölüm bölüm olabilir. Bana mantıklı geldi ancak bunu forumda makalelerde ve incelemelerde kullanmak daha mantıklı değil mi?
Videonun içine ufak bir şekilde yer verilebilir veya bölüm bölüm olabilir. Bana mantıklı geldi ancak bunu forumda makalelerde ve incelemelerde kullanmak daha mantıklı değil mi?