Rehber Techolay emojilerini eski haline çevirme

Dün gelen iki sıra emoji sizi rahatsız mı ediyor? Yeniliklerin özelliklerini kaçırdınız mı? Eski günlere mi dönmek istiyorsunuz? İşte bu rehber tam size göre.

Bu rehberde Techolay emojilerini eski haline çevireceğiz! Anlaşılabilir olması için basit ve sıralı anlatacağım.

1- İsminizin yazdığı butona basıp "sosyal seçenekleri" butonuna basın.

Ekran görüntüsü_2024-03-14_16-36-49.webp

2- Aşağı inip emojileri gösterilen şekilde seçip "kontrol butonunu gizle" seçeneğini açın.

Ekran görüntüsü_2024-03-14_16-37-11.webp

Ekran görüntüsü_2024-03-14_16-37-41.webp

3- Kaydetmeyi unutmayın.

Ekran görüntüsü_2024-03-14_16-38-13.webp

4- Eski günlerdeki emojilerin keyfini çıkarın.

Ekran görüntüsü_2024-03-14_16-56-59.webp

Rehberimiz böyleydi. Eğer işinize yaradıysa beğenmeyi unutmayın, hepinize iyi günler diliyorum. 🥰🥰

Son düzenleme:
Eline sağlık.

Yönetim gerekli ve mantıklı olanı zatan yapmış gizleme özelliği getirerek. İsteyen eski haline getirip eski emojileri tarzında kullanıyormuş gibi devam edebilir.

Sanırım bazı emojiler "beğeni" sayısına etki etmiyormuş. İtiraz edenler veya edecek olanların ise, birazcık "tüh beğeni sayım eskisi kadar olmayacak" gibi nedenlerden ötürü dediğini de sanıyorum az çok.

Böyle bir şey yok ise de, lafımı geri alıyorum.

Son düzenleme:
Elinize sağlık.

Yönetim gerekli ve mantıklı olanı zatan yapmış gizleme özelliği getirerek. İsteyen eski haline getirip eski emojileri tarzında kullanıyormuş gibi devam edebilir.

Sanırım bazı emojiler "beğeni" sayısına etki etmiyormuş. İtiraz edenler veya edecek olanların ise, birazcık "tüh beğeni sayım eskisi kadar olmayacak" gibi nedenlerden ötürü dediğini de sanıyorum az çok.

Böyle bir şey yok ise de, lafımı geri alıyorum.

Çoğu emoji nötr o doğru, Leo bir konuya atmıştı listeyi ama hangisi hatırlamıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt