Techolay gereksiz uyarı!

Evet kullanma dostum, hani spesifik bir oyun olsa mesela Cyberpunk 2077'nin çıkış döneminde konuyu açsan bu konu hakkında derinlemesine konuşulur, çıkışından yıllar geçmiş bir oyunun grafik güncellemesi almış halini sormak için ben de forumu kullanmıyorum. Teker teker oyun hakkında konu açmak saçma bir şey yani her şey için forumu kullanmak zorunda değilsin.

Neyse Moderatör arkadaş bence cevabı vermiş.

@22475, düşüncelerinize saygı duyuyorum. Lâkin böyle boş beleş şeyler için tartışmanın bir manasının olmadığını düşünüyorum

@22475, düşüncelerinize saygı duyuyorum. Lâkin böyle boş beleş şeyler için tartışmanın bir manasının olmadığını düşünüyorum
Ben de saygı duyuyorum, evet boş beleş şeyler için tartışmamıza gerek yok gerekli uyarıyı bildirim olarak almışsın zaten, iyi sosyaller.

@22475, aslında hiçbir şey için tartışmaya gerek yok. Birbirimizin kalbini kırınca elimize bir şey geçmiyor.

Sadece şu içimde kaldı, onu da belirteyim. Saçma düşünce yoktur, yanlış düşünce vardır.

İyi sosyaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…