Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.547 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.033 Bugün 11:18 #1 Evet, dün yoğunluktan dolayı giremedim ve giriş serim kaybolmuş, biraz kırgınım. Nasıl kapatabilirim bunu? Ayarlarda göremedim.
Evet, dün yoğunluktan dolayı giremedim ve giriş serim kaybolmuş, biraz kırgınım. Nasıl kapatabilirim bunu? Ayarlarda göremedim.
RamKokusuSeven 32 Üstün Profesör Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.759 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.181 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 11:20 #2 Learnof dedi: Evet, dün yoğunluktan dolayı giremedim ve giriş serim kaybolmuş, biraz kırgınım. Nasıl kapatabilirim bunu? Ayarlarda göremedim. Genişletmek için tıkla... Kapatmak derken?
Learnof dedi: Evet, dün yoğunluktan dolayı giremedim ve giriş serim kaybolmuş, biraz kırgınım. Nasıl kapatabilirim bunu? Ayarlarda göremedim. Genişletmek için tıkla... Kapatmak derken?
Paper.C 15 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.301 Bugün 11:21 #3 Yaşandı, benimki 48'de gitmişti. Geçmiş olsun.
KS KS Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.547 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.033 Bugün 11:22 #4 RamKokusuSeven dedi: Kapatmak derken? Genişletmek için tıkla... Kapatmak derken profilimde gözükmesin istiyorum gizlilik ayarlarından kapatabilelim istiyorum açıkçası sanırım bununla ilgili bir güncelleme bulunmuyor. @Barış konuyla ilgili bir gelişme var mı hocam?
RamKokusuSeven dedi: Kapatmak derken? Genişletmek için tıkla... Kapatmak derken profilimde gözükmesin istiyorum gizlilik ayarlarından kapatabilelim istiyorum açıkçası sanırım bununla ilgili bir güncelleme bulunmuyor. @Barış konuyla ilgili bir gelişme var mı hocam?
Philologically 6 Üstün Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 495 Çözümler 2 Beğeniler 305 Bugün 11:22 #5 50. günde kayboldu benim de. Ben de kapatmak istiyorum.
RamKokusuSeven 32 Üstün Profesör Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.759 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.181 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 11:23 #6 Learnof dedi: Kapatmak derken profilimde gözükmesin istiyorum gizlilik ayarlarından kapatabilelim istiyorum açıkçası sanırım bununla ilgili bir güncelleme bulunmuyor. @Barış konuyla ilgili bir gelişme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an bir güncelleme yok serilerle alakalı.
Learnof dedi: Kapatmak derken profilimde gözükmesin istiyorum gizlilik ayarlarından kapatabilelim istiyorum açıkçası sanırım bununla ilgili bir güncelleme bulunmuyor. @Barış konuyla ilgili bir gelişme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an bir güncelleme yok serilerle alakalı.
Barış 65 Techolay Yönetici Mutlu Yıllar! Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.217 Makaleler 22 Çözümler 190 Beğeniler 6.011 Bugün 11:33 #7 @Learnof, eklenti tarafında bir ayarı bulunmuyor, ekleyip ekleyemeyeceğimizi incelemek gerek.