Techolay gitti mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dracula
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 85
  • Görüntüleme Görüntüleme 12B
  • Etiketler Etiketler
    techolay
Aynı anda birden fazla kuralı devreye sokmak zorunda kalsam da bir şekilde engelliyorum. Aktif olduğum sürece siteye erişiminizin olası en iyi şeklinde olacağından emin olabilirsiniz
Sağ olun. Cidden işini en iyi yapan yöneticiler arasındasınız (Technopat da dahil). Peki kim bunlar belli mi? Kim kendi halinde bir forum sitesine saldırır ki?

Peki kim bunlar belli mi? Kim kendi halinde bir forum sitesine saldırır ki?

İnanın bilmek imkânsız şu vaziyette. Amaçları da bilmiyorum, belki yine Twitter'da Recep Baltaş'a biri salladı da sonucunda bunları çekiyoruz. En ufak fikrim yok

Ne boş işler, üyeler siteye girmesin diye uğraştıkları şeye bak, aynısını Technopat'ta da yapıyorlardı.

Aynı anda birden fazla kuralı devreye sokmak zorunda kalsam da bir şekilde engelliyorum. Aktif olduğum sürece siteye erişiminizin olası en iyi şeklinde olacağından emin olabilirsiniz

Biraz overkill olacak ama niye tek buyuk sunucu yerine birden fazla küçük sunucu kullanmıyorsunuz ki? Şimdilik çok overengineering olacak belki ama gelecekte horizontal scaling yapabilirsiniz, hem çıkış girişi daha sıkı kontrol edebilir, load balancer ile bant genişliğini bölebilirsiniz. Tabii şimdiki trafik ile çok overengineering olacak ama yine de böyle şeyler için kolaylık sağlayabilir benim fikrimce. Ha bir de bu DDoS her zaman oluyorsa bu dediğim geçerli, kısa süreli iş için öyle karmaşık işle girişmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…