O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 28 Eylül 2024 #1 Tema: Techolay Gray Theme V2 by Oltran Just Techolay forum. For XenForo 2.3 version userstyles.world Nasıl kurulur: O Rehber Konu 'Sitelerin temasını değiştirme' 27 Eylül 2024 Selam! Bugün farklı bir rehber ile karşınızdayım. Bugünkü konumuz, herhangi bir sitenin temasını nasıl değiştirirsiniz olacak. Bunu bir eklenti ile yapacağız. Eklentiyi şuraya koyayım ve benimle beraber adım adım yapılacakları izleyin. Stylus - Chrome Web Store Redesign the web with Stylus, a user styles manager. Stylus allows you to easily install themes and skins for many popular sites. chromewebstore.google.com ADIM 1: Biraz Arayüzü Öğrenelim Açılan bu pop-up sekmesine beraber göz atalım dostlarım. Yüklü stilleri yönet: Adından da anlaşılacağı üzere, yüklediğiniz veya halihazırda yazmakta olduğunuz stilleri bir sayfa açıp size gösterir. Stil...
Tema: Techolay Gray Theme V2 by Oltran Just Techolay forum. For XenForo 2.3 version userstyles.world Nasıl kurulur: O Rehber Konu 'Sitelerin temasını değiştirme' 27 Eylül 2024 Selam! Bugün farklı bir rehber ile karşınızdayım. Bugünkü konumuz, herhangi bir sitenin temasını nasıl değiştirirsiniz olacak. Bunu bir eklenti ile yapacağız. Eklentiyi şuraya koyayım ve benimle beraber adım adım yapılacakları izleyin. Stylus - Chrome Web Store Redesign the web with Stylus, a user styles manager. Stylus allows you to easily install themes and skins for many popular sites. chromewebstore.google.com ADIM 1: Biraz Arayüzü Öğrenelim Açılan bu pop-up sekmesine beraber göz atalım dostlarım. Yüklü stilleri yönet: Adından da anlaşılacağı üzere, yüklediğiniz veya halihazırda yazmakta olduğunuz stilleri bir sayfa açıp size gösterir. Stil...
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 614 Yer Düzce 14 Ekim 2024 #2 Full siyah arkaplanlı ve beyaz yazı renkli halini de yapabilir misiniz hocam?
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 14 Ekim 2024 #3 Kerim Demirkaynak dedi: Full siyah arkaplanlı ve beyaz yazı renkli halini de yapabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Yaptığım temalar topluluk tarafından çok da iyimser tepkiler almadı. O yüzden son verdim bu işe ama belki bir gün neden olmasın?
Kerim Demirkaynak dedi: Full siyah arkaplanlı ve beyaz yazı renkli halini de yapabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Yaptığım temalar topluluk tarafından çok da iyimser tepkiler almadı. O yüzden son verdim bu işe ama belki bir gün neden olmasın?