Techolay hesabımı nasıl dondurabilirim?

Andrea Kimi Antonelli 52

Başarılı
Yer
Mercedes-AMG F1 Garajı
Sorum başlıktaki gibi, kendimle ilgili bazı sebeplerden dolayı dondurmak istiyorum. Bir süre sonra tekrar açarım belki pişman olursam ki çok zor geri açarım belki. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Techolay üzerinde herhangi bir dondurma özelliği bulunmuyor. Ancak hesabınızı silip daha sonrasında tekrardan aktif edebilirsiniz. Hesabınızı silmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Hesap silme bağlantısı

Sorum başlıktaki gibi, kendimle ilgili bazı sebeplerden dolayı dondurmak istiyorum. Bir süre sonra tekrar açarım belki pişman olursam ki çok zor geri açarım belki. Nasıl yapabilirim?
Hesabınızdan çıkış yapın ve dilediğiniz zaman siteye geri dönün. Profilinizi "Gizlilik" ayarlarından diğer üyelere kapatabilirsiniz.

Bu bağlantı hesabı siler. Ara verecekler için tavsiye edilmez.

Son düzenleme:
Hocam daha önceden bilet açtığımda Barış hoca bana bu şekilde yazmıştı, ondan ötürü bu şekilde yazdım.
Hesabınızı kapatırsanız, geri açmak yönetici inisiyatifinde kalır. Bu yüzden geri dönülecek ise çıkış yapmak ve yöneticileri uğraştırmamak en iyisidir.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…