Planlanmıyor Techolay için birkaç adet öneri

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

kadirCN

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Türkiye, Hakkari
Merhaba, düşündüğüm birkaç öneri paylaşmak istiyorum:

Cezaların bildirimleri: Cezaların bildirimleri, kullanıcılara daha şeffaf bir deneyim sunmak ve kuralların uygulanmasını anlaşılır hale getirmek için güncellenmelidir. Bu kapsamda, ceza aldıklarında kullanıcıların hangi maddeye göre ceza aldıklarını belirten bir bildirim alması sağlanabilir. Böylece, kullanıcılar ceza aldıklarında kuralları tekrar gözden geçirme fırsatı bulacaklardır.

Profil bildirimleri: Kullanıcı profillerinde, ceza alan kullanıcıların durumlarının belirtilmesi, forum üyeleri arasında şeffaf bir iletişim sağlayacaktır. Profil sayfalarında, ceza alan kullanıcının ceza sebebini ve süresini içeren bir bildirim yer alabilir.

Özel mesajlar ve kurallar: Bilmiyorum var mı veya yapılabilir mi, fakat olursa özel mesajlaşma da yapılabilir, ancak "birçok cümleyi tek cümle olarak yazma" gibi kurallar olmayabilir.

Herkese açık gruplar: Facebook'taki gibi herkese açık gruplar kurulabilir, bu sayede daha hızlı soru sorup yanıt alabiliriz. Sorun çözülürse, çözümün nasıl gerçekleştiğine dair bir rehber hazırlayıp çözen kişiyi de belirtebiliriz. Böylece çözen kişiye çözüm olarak puan da verilebilir ve ileride daha iyi bir rehber oluşturabiliriz.

Artı -22 Eksi
İlk öneri hariç diğerleri bence kötü.

Son düzenleme:

Gemini veya herhangi bir GPT servisinden kopyala yapıştır. Eksi.

Son 2 öneri foruma zarar verir.

Techolay bir forum, sosyal medya degil.
Özel mesajlar ve kurallar: Bilmiyorum var mı veya yapılabilir mi, fakat olursa özel mesajlaşma da yapılabilir, ancak "birçok cümleyi tek cümle olarak yazma" gibi kurallar olmayabilir.
Yesil sitede kotuye kullanim yuzunden kapatilmisti. Burada da acilmaz.

Digerleri mantikli.

Ceza bana direkt açıklanmıştı. Tabii bütün cezalar aynı şekilde mi bilmiyorum. O kullanılıyor aslında.

Geçen gün ceza almıştım. Arkadaşa cevap yazamadım. Mantıklı olabilir. Ya da profil resmimiz üzerinde uyarı rengi belirebilir. Tabii çok kodlama vs gerektirmeyecek bir şeyse.

Özel mesaj olmaması daha sağlıklı bence. Bazen yazışmalarda atışmalar olabiliyor. Özel mesajlardan da sonradan devam edebilir. Site düzeni etkilenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…