Mustafa Aydın 18 Uzman Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Beğeniler 98 Bugün 11:15 #1 Herkese merhaba. Techolay logosu güzel ama daha güzel olabilir diye düşünüyorum. profesyonel bir logo tasarımcısı değilim ama aklıma böyle bir logo geldi. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Sürprizbozan: Techolay logo fikrim Edit: Eski öneri logoyu kaldırdım, yerine diğer düşündüğüm logoyu koydum. Son düzenleme: Bugün 11:36 Artı -4 Eksi
Herkese merhaba. Techolay logosu güzel ama daha güzel olabilir diye düşünüyorum. profesyonel bir logo tasarımcısı değilim ama aklıma böyle bir logo geldi. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Sürprizbozan: Techolay logo fikrim Edit: Eski öneri logoyu kaldırdım, yerine diğer düşündüğüm logoyu koydum.
Telefonunu Çıkra 78 Üstün Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 4 Beğeniler 2.305 Bugün 13:18 #21 Logo değil de amblem eklenebilir. El yordamıyla şöyle bir şey uydurdum. Dikkatli bakarsanız t e C h o l a y harfleri aynı yerde. Sadece A'yı türetmesi zor. İlhan kaynağı buydu.
Logo değil de amblem eklenebilir. El yordamıyla şöyle bir şey uydurdum. Dikkatli bakarsanız t e C h o l a y harfleri aynı yerde. Sadece A'yı türetmesi zor. İlhan kaynağı buydu.
Emir 78 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.041 Makaleler 10 Çözümler 86 Beğeniler 3.879 Bugün 13:19 #22 Telefonunu Çıkra dedi: Logo değil de amblem eklenebilir. El yordamıyla şöyle bir şey uydurdum. Eki Görüntüle 273040 Dikkatli bakarsanız t e C h o l a y harfleri aynı yerde. Sadece A'yı türetmesi zor. İlhan kaynağı buydu. Eki Görüntüle 273041 Genişletmek için tıkla... Ahahah. Bu da bir tık şöyle bir şey olmuş:
Telefonunu Çıkra dedi: Logo değil de amblem eklenebilir. El yordamıyla şöyle bir şey uydurdum. Eki Görüntüle 273040 Dikkatli bakarsanız t e C h o l a y harfleri aynı yerde. Sadece A'yı türetmesi zor. İlhan kaynağı buydu. Eki Görüntüle 273041 Genişletmek için tıkla... Ahahah. Bu da bir tık şöyle bir şey olmuş: