Techolay ismi kalıcı olacak mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Önceden Technolay değil miydi ya. Sanki sonradan Techolay olmuş gibi geliyor.

Aslında çok da akılda kalıcı olduğunu söyleyemem. Google’a yazdığım farklı denemelerden sonra bulamayıp email adresimdeki mail aktivasyon email inden hatırlayabildim ismini.

Tech ve Olay kelimelerinin birleşimi olarak düşünüldü sanıyorum ancak Recep Baltaş kalitesini daha iyi yansıtacak bi şirket ismi bulunabilirdi diye düşünüyorum. Bence rakiplerine kıyasla çok sönük kalmış.

Forumda bi competition yapın isimler önerelim ille de bu isimle devam edeceğiz derseniz de napalim… alisiriz umarım.

İfadeler: 683
Technopat ismine çok alıştığımızdan garip geliyor başta ama zamanla alışacağızdır.
Evet, katılıyorum Tech-nopat Tech-olay şeklinde yazılarak çok keskin bir ayrıma sahip şahsen ben hala Technolay yazıp büyük bir yazım hatası yapıyorum ikisi çok farklı şeyler.

Her gün komik komik alan adlarını sana satalım diye mail atıyorlar. Bütün sosyal medya hesaplarını aldığım ve akılda kalıcı olduğunu düşündüğüm bu alan adı değişmeyecek.

Alan adı iyi de kötü de olsa özgün isim. Bence sırf özgün olduğu için kalmalı.

İfadeler: 683
Alan adı iyi de kötü de olsa özgün isim. Bence sırf özgün olduğu için kalmalı.

Ben çok rahat Techolay diyebiliyorum. Bazıları gibi herhangi bir zorluk çekmedim. Bence de bu isim kalmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…