Techolay kışın durgun muydu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ritmic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 422
  • Etiketler Etiketler
    techolay

Ritmic

Becerikli
Makaleler
2
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Techolay'a yeni üye oldum, 1 hafta bile olmadı. Genel bir durgunluk var örneğin 18.16'da açılmış olan konu hala ana sayfada duruyor.

Sizce yaza özel bir durum mu? Kışın da böyle miydi? Yoksa yapay zekadan dolayı forumda trafik düşüşü mü yaşanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Site kurulalı 1.5 yıl oldu, şu anki aktiflik iyi Technopat sosyal bile 2.yılında bu kadar aktif olmamıştır. Ayrıca insanlar foruma sohbet etmek içinde girebiliyor yapay zekanın etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Forum daha yeni, yavaş yavaş aktiflik artacaktır.

Her şeyi yapay zekaya sormayan nadir kişilerdenim. Sadece basit bilgiler veya analiz bilgileri birde kodlama için kullanıyorum.

Forumları, Discord maalesef bitirdi. Devamını ise Telegram getiriyor şu an. Bu sebeple Techolay'ın aktifliği yaşını da katacaksak emin olun gayet yeterli.

XenForo bence artık baydı ve birçok forum sitesi neredeyse birbirine benziyor, Techolay kendi alt yapısını yazsa muhteşem olur. Farklılık ve eğlence için örneğin R/Place gibi etkinlikler yapılabilir. Ben karanlık temayı seviyorum açıkçası gözümü daha az yoruyor ama buradaki standart temaya alışamadım bana en hitap eden "Techolay (Eski)" olanı ama o da dediğim gibi diğer forum sitelerine çok benziyor. İnsan ister istemez sıkıldığı için biraz farklılık arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…