Techolay logosu bilinçli mi bitişik hazırlandı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tugrul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 973
  • Etiketler Etiketler
    techolay
Kenarların tırtıklı olması muhtemelen farklı ekran çözünürlüklerinin getirdiği problem olabilir diyecektim fakat .svg uzantılı kullanılmış. Aslında olmaması lazım öyle bir şey, kaynağında problem olabilir o zaman.

Bence teknolojik olaylar ve teknoloji günlüğü manasında hazırlamıştır tasarımcı.

Aslında el yazı ile yazılırsa daha şık durabilir.

İfadeler: 683
Ya hocam neden söylediniz ki. Hayatımın geri kalanında muhtemelen Techday olarak okuyacağım artık.

Bence aslında bu hali ile güzel, harflerin arasını açmaya gerek yok. Techolay'ın techday gibi gözükmesi yabancılar bakımından iyi olabilir. Hem Türkçe hem de İngilizce anlamı olmuş olur.

Bu zamana kadar Techolay olarak okuduğuna göre logoda zaten sıkıntı yok.

Bu zamana kadar Techolay olarak okuduğuna göre logoda zaten sıkıntı yok.

Orası öyle ama artık bu konudan sonra Techday diye okuyacağız. Logo güzel olabilir ama lütfen aralarda az da olsa boşluk olsun emin olun öyle daha iyi olur.

Ben hala Techolay görüyorum. Sanki abartmışsınız biraz. Techday gören kendini zorluyordur.

Yabancı arkadaşlarıma sormayı deneyeceğim.

Test ettim. Techolay diye okudular. Ama cevap veren herkes ol nin d ye benzediğinden bahsetti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…