Techolay Matris oynamak için özel şartlar getirilebilir

ElonXMusk 61

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar,

Mesela yan hesap açıp direkt buluyorlar haklarını yakıp günün kelimesini. Örnek olarak bence bunun için 1 aylık üyelik kartı, 50 mesaj gelebilir. Bu şekilde yan hesap açıp haklarını yakıp bulma işinden kurtulabiliriz.

Artı -13 Eksi
Şu oyunu biraz kendi haline mi bıraksanız? Ucuna ödül koysak birbirini boğazlayacak adamlar göreceğiz sanırım. Gözümüzden kaçıp farklı bir hesap açılsa bile bunu Matris oyunu özelinde tespit eden sistem geliştirmiştim zaten, bu konuda bir sorun göremezsiniz.

Bu arada alt limit getirilse de onu asmak zor degil, ugrasan onu da asar. Hilelerin onune gecilemez.
Neden hile yapıyorlar bilmiyorum. Sözler derdim ama işte forum kuralları

Valla ödül koymadınız, boğazlıyorlar birbirini bence Adaletsizliğe dayanamıyorum, anlayışla karşılayın lütfen

Açlık savaşları gibi ne bu matris sevdası ya. Ha kelimeyi tekte bulmuşsun, ha kelimeyi bulamamışsın. Ne fark ediyor? İşin ucunda gizli bir ödül var sanırım. Bu tür saçma çoklu hesap kullanarak veya başka yöntemler kullanarak tekte bulmaya çalışanlara şu video hediyem olsun.

Güzel şeyleri hak etmiyoruz bazenleri.

Şu anda günlük sıralamada üst sıralardaki kişiler artık farklılık gösteriyor. Ha yeni hesap açıp kendi hesabını da zora sokacak enayi de bir günlüğüne birinci olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…