ygtylc Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 116 Çözümler 2 Beğeniler 51 24 Aralık 2023 #1 Özellikle mobilde konular arasında gezinmek bu olmadan çok zor, Technopat’ta istediğimizi gezebilirken Techolay’da sadece bir öncekine dönebiliyoruz. Dediğim de şu: Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2023 Artı 6 Eksi
Özellikle mobilde konular arasında gezinmek bu olmadan çok zor, Technopat’ta istediğimizi gezebilirken Techolay’da sadece bir öncekine dönebiliyoruz. Dediğim de şu:
InternetciMen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 415 Yer Ankara 24 Aralık 2023 #2 Mantıklı hocam, katılıyorum buna.
NoobSolid26 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.546 Makaleler 24 Çözümler 14 Beğeniler 4.978 Yer Autopolis Oita 24 Aralık 2023 #3 ygtylc dedi: Özellikle mobilde konular arasında gezinmek bu olmadan çok zor, Technopat'ta istediğimizi gezebilirken Techolay'da sadece bir öncekine dönebiliyoruz. Dediğim de şu: Eki Görüntüle 3316 Genişletmek için tıkla... Ekranı yatay yapınca geliyor o. Ama neden dikey ekran da yok bilmiyorum. NoobSolid26 dedi: Ekranı yatay yapınca geliyor o. Ama neden dikey ekran da yok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi, yatay ekran kullanınca görünüyor. Son düzenleme: 25 Aralık 2023
ygtylc dedi: Özellikle mobilde konular arasında gezinmek bu olmadan çok zor, Technopat'ta istediğimizi gezebilirken Techolay'da sadece bir öncekine dönebiliyoruz. Dediğim de şu: Eki Görüntüle 3316 Genişletmek için tıkla... Ekranı yatay yapınca geliyor o. Ama neden dikey ekran da yok bilmiyorum. NoobSolid26 dedi: Ekranı yatay yapınca geliyor o. Ama neden dikey ekran da yok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi, yatay ekran kullanınca görünüyor.