N NanoMetre Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 948 Çözümler 14 Beğeniler 580 20 Mayıs 2024 #1 Selamlar, sabah telefondan bazı konulara bakıyordum mobilden. Mesaj yazarken üstünü çizeyim, yazıyı kalınlaştırayım ya da link paylaşayım dedim ama hepsinde üst araç sekmesi kapalıydı. Benle ilgili bir sorun mu? Sosyalle mi ilgili?
Selamlar, sabah telefondan bazı konulara bakıyordum mobilden. Mesaj yazarken üstünü çizeyim, yazıyı kalınlaştırayım ya da link paylaşayım dedim ama hepsinde üst araç sekmesi kapalıydı. Benle ilgili bir sorun mu? Sosyalle mi ilgili?
Çözüm Recep Baltaş 20 Mayıs 2024 Sizle ilgili bir sorun. Sağdaki üç noktaya tıklayıp kod görünümünü kapatın.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 20 Mayıs 2024 #2 Sizle ilgili bir sorun. Sağdaki üç noktaya tıklayıp kod görünümünü kapatın. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS N NanoMetre Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 948 Çözümler 14 Beğeniler 580 20 Mayıs 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Sizle ilgili bir sorun. Sağdaki üç noktaya tıklayıp kod görünümünü kapatın. Eki Görüntüle 48520 Genişletmek için tıkla... Mobilde hiç kod bölümüne girmediğim için bakmak aklıma da gelmedi. Alıklığımdan dolayı kusura bakmayınız, çözüm için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Sizle ilgili bir sorun. Sağdaki üç noktaya tıklayıp kod görünümünü kapatın. Eki Görüntüle 48520 Genişletmek için tıkla... Mobilde hiç kod bölümüne girmediğim için bakmak aklıma da gelmedi. Alıklığımdan dolayı kusura bakmayınız, çözüm için teşekkürler.