Techolay moderatörleri için gönüllü "Bahşiş/Bağış" sistemi önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam normal bir öneride bulunmuş, millet de sanki ''forum paralı olsun, moderatöre para ödemek gereksin'' gibi bir öneri görmüş de bu kadar tepki göstermiş. Niye bu kadar yükseliyorsunuz, okuduğunuzu anlamakta sıkıntınız mı var? Adam gönüllü olarak/isteyen bağış olarak atabilmeli gibisinden konuşmuş. Öneriyi beğenmediysen eksi ver veya yorum yapacaksan ''gereksiz görüyorum'' falan de geç git, niye ters konuşuyorsun? Yok, babalarının hayrına mı yapıyorlar, yok bir de para mı vereceğiz bilmem ne. Kimse senin vereceğin üç kuruşa muhtaç değil, merak etme. Gönlünden geçen verir, geçmeyen vermez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünce iyi ama geliştirilebilir. Para çok kaba olur bence. İşleri bu ve bu iş için belirli bir ücret alınıyor zaten. Bunun yerine tatlı küçük hediyeler bırakabiliyor olmak daha iyi olur.

Bizim ülkede okuduğunu anlama sorunu var.
Bilimsel olarak da kanıtlı.
Kendi ana dilinde test çözdürüyorlar, tabii Hollanda gibi kıskandığımız ülkeler hep ilk 10'da falan. Biz sonlardayız.

Sanırım PISA testiydi.

"Gençler bir bağış atın da ***** ****** yiyelim bugün." olmasınlar sonra? Çok isterseniz arada moderatörler arasında 45cm bazuka dürüm çekilişi yapabilirsiniz

Selam,

Moderatörler yaptıkları işlemler, siteye sağladıkları katkılar vb. durumlar için aylık kazanç sağlayabiliyorlar, yine de güzel düşünceniz için teşekkür ederiz. Konuda linç edilecek bir kısım yok, görünmüyor olabilir ancak arkaplanda müthiş emek veriyorlar ve bunu fark eden üyelerin olmasına seviniyorum.

Yine de siteye bu tarz bir bağış sistemini getirmek, gerek vergisel anlamda gerekse yönetim ve operasyon tarafında ciddi sorumluluklar doğuruyor. Ayrıca bireysel olarak moderatörlere doğrudan destek verilmesi, ekip yapısı ve standartların korunması açısından da sağlıklı bir model değil.

Bu nedenle şu an için böyle bir planımız bulunmuyor. Destek olmak isteyen üyelerin kaliteli içerik üretmesi ve topluluğa katkı sağlaması bizim için zaten en değerli destek.

Tekrardan iyi niyetiniz için teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…