Alperen Arslan
Uzman
- Makaleler
- 1
Bildiğiniz gibi Techolay'ın bir WhatsApp kanalı var. Bu kanaldan da Techolay sitesinde ve YouTube kanalında yayınlanan içeriklerin duyurusu paylaşılsın.
Linke mobilden tıklaman gerek. Nedense WhatsApp Web üzerinden katılmıyoruz.WhatsApp kanalına nasıl katılabilirim? Şu linke tıklayınca bir şey olmuyor.
Yani evet. Neden bu kadar garip geldi ki?
Olacaksa Telegram kanali da olsun arkadasin dedigi gibi. WhatsApp kanali iOS tarafinda cok ucra yerde kaliyor acikcasi. Direkt sohbetler ekraninda gorunse guzel olurdu. Aktif olarak Telegram'i kullanan birisi olarak Telegram kanali da talep ediyorum.WhatsApp varsa Telegram da olsun. Telegram takip etmesi daha rahat oluyor ve daha çok bu amaçlı kullanılıyor.
Bence de. Yalnız hakkaten, ben kanala girdiğimde mesajlarda görünür sanmıştım. Ama öyle olmadı. Valla ben Whatsapp’ın topluluk kanallarından yeni haberdarım.Olacaksa Telegram kanali da olsun arkadasin dedigi gibi. WhatsApp kanali iOS tarafinda cok ucra yerde kaliyor acikcasi. Direkt sohbetler ekraninda gorunse guzel olurdu. Aktif olarak Telegram'i kullanan birisi olarak Telegram kanali da talep ediyorum.