Techolay neden bu kadar durgun?

LeoDEX

Becerikli
Yer
Türkiye
Akşamdan beri konular ve mesaj yazanlar oldukça az. Neden 20:00'den beri aynı konu duruyor?

Forumlara duyulan ilgi artık azaldı sorunları veya soruları olan insanlar artık forum yerine Yapay Zekaya danışıyor. Tartışılacak veya danışılacak konu veya durum da yok olsa bile kim ne derse desin her zaman karşıt olunuyor o konuya veya duruma. İnsanlarda artık dinleme okuma merak etme alışkanlıkları kalmadı yani Türk toplumunda daha çok şekilde. Kendi kendimizi sömürüyoruz aslında...

Yapay zeka kukla gibi onunla hiçbir sorunumu çözemedim forum gibi yerler gerçekten yaşamış çözümü bilen insanlarla dolu.

İfadeler: Que
Özellikle sıcaklıklar etkiler. Çünkü sıcak bölgelerde, insanlar PC başında olmak istemeyebiliyor özellikle. Yaz mevsimi olması, stajlar derken değişkenlik gösterebilir diye düşünüyorum.

Özellikle sıcaklıklar etkiler. Çünkü sıcak bölgelerde, insanlar PC başında olmak istemeyebiliyor özellikle. Yaz mevsimi olması, stajlar derken değişkenlik gösterebilir diye düşünüyorum.

Ben bugün tek yemek yerken geçtim foruma telefondan giriyorum bilgisayardayken daha çok terliyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…