Techolay neden yavaş çalışıyor?

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
İnternet hızımda bir problem yok mobil veri ile de aynı hızda açılıyor. Acaba çok mesaj olduğu için mi hosting ile mi alakalı yoksa sunucu depolama RAM mi ya da aktarım hızı mı düşük?

Açıkçası ben de bilmiyorum ve bilen varsa merak ediyorum.
XenForo ile de alakalı olabilir, Technopat da yavaş mesela ama burada ekstra özellikler var oraya göre, o yüzden bir tık daha yavaşlamış da olabilir veya mevcutta ufak tefek sorunlar yaşıyorlardı sunucularla ilgili.

Birkaç aydır böyle ve gerçekten foruma girmek işkence haline geliyor. Umarım yakın zamanda düzelir.

Özellikleri ve eklentilerin gereksinimlerini şu anki sunucu zar zor karşılıyor. Para verirseniz taş gibi sunucuya geçiş yapabilirler.

Özellikleri ve eklentilerin gereksinimlerini şu anki sunucu zar zor karşılıyor. Para verirseniz taş gibi sunucuya geçiş yapabilirler.

Bence techoai geldiğinden beri böyle o yüzden bir öneri yazalım ve techoai kaldırsınlar eğer ondansa.

Sunucuda bir sorun yok. Intel(R) Xeon(R) Platinum 8160 CPU @ 2.10GHz * 16 işlemci var. Sorun eklenti sayısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…