Techolay Sosyal 1000 üyeye ulaştı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bu rozet muhabbeti için ayrı bir konu açılabilir ilk 1000 sonsuza kadar anı olarak kalabilir.

Ayrı bir konuya gerek yok aslında. Recep hocam her bu soruya rozetlerle ilgili bir şey düşünüyoruz diye belirtmiş diye görmüştüm. İlk 1000 cidden güzel olurdu ama kendimi ilk 1000'de göremeyince üzülmüştüm. Neyse bakalım, ne olursa olsun bir kısım için güzel bir anı kalacak.

İlk 100 için yapılsa 101. üzülecek ilk 1000 için yapılsa 1001. üzülecek 10.000 çok fazla olur illa biri üzülecek hocam.

İlk 100 için yapılsa 101. üzülecek ilk 1000 için yapılsa 1001. üzülecek 10.000 çok fazla olur illa biri üzülecek hocam.

Arkadaşın düşüncesi mantıklı gelmişti: 2024 öncesi katılan herkes. Tabii ki üzülen kısım olacak ama böyle daha iyi olur gibi geldi bana. Her neyse göreceğiz bakalım.

Arkadaşın düşüncesi mantıklı gelmişti: 2024 öncesi katılan herkes. Tabii ki üzülen kısım olacak ama böyle daha iyi olur gibi geldi bana. Her neyse göreceğiz bakalım.

Tarihten çok sayı daha özel ve güzel geldi bana dediğiniz gibi olursa daha az kişi üzülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…