Çok detay bir merak ama sunucuyu nereden kiralıyorsunuz ve sunucunun fiyatı nedir?Tam saati belli olmamasına karşın bu akşam testler gerçekleştirilecektir. Sunucuya geçiş bu doğrultuda gece saat 12'yi ya da sonrasını bulabilir. Saat netleştikten sonra bu duyuru da güncellenecektir. Sunucu geçişi esnasında herhangi bir şekilde Sosyal'de ve ana sayfada etkileşimde bulunulamayacaktır.
Meraklısı için bu sunucu geçişi neleri kapsamakta kısaca listeleyelim:
Bunların yanında daha çok söylenecek söz olsa da şimdilik burada bitirelim. Herkese iyi Sosyaller dileriz.
- Önceki sunucumuzda 4 GB RAM varken yeni sunucumuzda 6 GB RAM olacak. İşlem hızlarında önemli ölçüde artışı bizlere sağlayacak.
- Sunucunun tümüne erişim yetkimiz olduğundan PHP eklentilerini düzenleyebileceğiz. Uygun vakitte GIF profil fotoğrafının geleceğini bu doğrultuda belirtebilirim.
- En güncel versiyonlara anında erişim sağlayabileceğimizden eskisine kıyasla her gün daha da hızlı bir deneyim sunabilmek adına kendimizi güncel tutabileceğiz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Çok detay bir merak ama sunucuyu nereden kiralıyorsunuz ve sunucunun fiyatı nedir?
Hetzner Cloud sunucularından daha ucuz.. Burayı inceleyeceğim bende ilgimi çekti şu an, aylık it gibi para veriyorum cloud sunucuya Hetzner'de.
- Makaleler
- 7
İnternet hızı ve trafik kısıtlaması Hetzner'e göre güzel hocam. Eğer bunları düşünürseniz sorun olmayacaktır.Hetzner Cloud sunucularından daha ucuz.. Burayı inceleyeceğim bende ilgimi çekti şu an, aylık it gibi para veriyorum cloud sunucuya Hetzner'de.
Gigabit veriyor ama Hetzner bana mesela burası aynı şekilde vermiyormuş.İnternet hızı ve trafik kısıtlaması Hetzner'e göre güzel hocam. Eğer bunları düşünürseniz sorun olmayacaktır.
Eki Görüntüle 106986
Contabo ve Hetzner yerine daha fazla para verip IONOS veya Katamera tercih ederim ben, Hetzner ile hiç güzel anılarım yok.İnternet hızı ve trafik kısıtlaması Hetzner'e göre güzel hocam. Eğer bunları düşünürseniz sorun olmayacaktır.
Eki Görüntüle 106986
Maalesef Contabo. Allah belanı versin Contabo. Daha ilk günden rezil Contabo. Bakalım ne yapacağız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Hafızam silinse ve keşke yeniden oynasam dediğiniz oyunlar var mı?
- ocaloguzkaan
-