Çözüldü Techolay Sosyal kredisine rehberlerdeki kelime sayıları dahil mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 139
  • Etiketler Etiketler
    sosyal
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SF26 95

Bilgin
Techolay Sosyal'de Sosyal kredisine rehberlerdeki kelime sayıları dahil mi?

Çözüm

İlgili konuda @Enes3078 hocamın bahsettiği gibi, yalnızca mesajlara özel puanlar ekleniyor. Muhtemelen Güncellendi: Makale ve çözümlerinize ek indirim konusuna özel bir soru sordunuz, Şubat 2025 güncellemesinde belirtildiği gibi, eklenti geliştiricisi güncelleme ile çözüm gibi diğer özelliklere özel kredi puanı desteği sunarsa, bunların da kredi sistemine dahil edilebileceğini düşünüyorum.

İlgili konuda @Enes3078 hocamın bahsettiği gibi, yalnızca mesajlara özel puanlar ekleniyor. Muhtemelen Güncellendi: Makale ve çözümlerinize ek indirim konusuna özel bir soru sordunuz, Şubat 2025 güncellemesinde belirtildiği gibi, eklenti geliştiricisi güncelleme ile çözüm gibi diğer özelliklere özel kredi puanı desteği sunarsa, bunların da kredi sistemine dahil edilebileceğini düşünüyorum.

Çözüm
Tamamdır teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…