Hediye Techolay Sosyal kullanıcılarına özel 1 kişiye Steam üzerinden ''Euro Truck Simulator 2''!

Evet süremiz doldu bu mesajdan sonra yazanlar çekilişe dahil edilmeyecektir.
Şimdi video kaydı ile çekilişi çekeceğim.
Sabrınız için teşekkür ederim.
1 asil 1 yedek talihlimiz olacak.

Şöyle çekiliş çarkımızın fotoğrafı isimlerin yazıldığına dair:

Evet işte sonuçlar:
İlk talihlimiz: @Smmmhunter
Yedek talihlimiz: @29
Kendilerini tebrik ederim!
Kanıt videomuz Onedrive'a yüklendi buradan ulaşabilirsiniz çekiliş sonlandığında silinecek!
@Smmmhunter hediyeni sana teslim edebilmem için beni Steamden arkadaş eklemen gerekiyor.
Buradan ekleyebilirsin.
Ya da ben seni eklerim farketmez.
Ek olarak her iki türlüde sen olduğunu doğrulayabilmem için lütfen Steam hesabının profil linkini bu konuda paylaş senden ricam.
Eğer 2 gün içinde senden istek almaz/göndermez isem yedek talihliye hediyeyi vereceğim.
Euro Truck Simulator 2 veya American Truck Simulator hangi oyunu istiyor isen onuda belirtmeyi unutma.
Hediyeni aldıktan sonra ''teslim aldım'' diye belirtirsen çok memnun olurum diğer insanlarında senin teslim aldığına dair inanmaları için.
Bende aynı şekilde hediyeyi gönderdiğime dair fotoğraf paylaşacağım.
Katılan/Beğenen herkese teşekkür ederim forumdaş dostlarım. <3
Kaybeden dostlarım üzülmeyin daha çok çekiliş yapmayı planlıyorum 500 mesaj gibi vs vs o zaman tekrar şansınızı denersiniz.
İyi Techolaylı Sosyaller dilerim!

Son düzenleme:

Sağlık olsun ne yapalım.

ETS2 ve ATS'ye sahip olduğumdan aynı fiyatta başka bir oyun rica edebilir miyim?

İstek kabul edildi.
Kişi doğrulandı.
Evet elbette sonuçta aynı miktara denk gelecek.
(ETS2'nin şu anki indirimli fiyatı ile aynı miktarda olması şartı ile.)
İstediğin oyunun ismini yaz.

Bu olabilir. Eğer $0,07 sorun olmayacaksa tabii.

Hediyen gönderildi:

Hediyeni kabul ettikten sonra Steam'den arkadaşlığı kaldırabilirsin ya da arkadaş olarak kalabiliriz!
Bu arada waow! Sosyalde konu 800 görüntülemeye ulaşmış!
Her gün çekiliş mi? yapsaydık. (!)
Şaka bir yana bir sonraki çekilişte umarım daha fazla hediye verebilirim.
Bu mutluluğumu paylaşan herkese teşekkür ederim dostlar! <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. Bende tanıştığıma memnun oldum ve hediyeyi teslim aldım. Tabii ki arkadaş kalabiliriz. Benlik bir sorun yok.

Çekiliş sonlandırılmıştır ve video kaydı Onedrive'dan kaldırılmıştır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…