Techolay Sosyal, neden günlerdir düzeltilmedi?

Öküz

Uzman
Bir sayfa açılıyor, diğeri açılmıyor. Bazen bildirimlere bakamıyorum, konulara emoji atamıyorum. Saldırı mı var, niye bir türlü düzeltilemedi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saniyelik oluyor sanırım, bende de aynısı oldu yenileyince düzeldi.

İyice hızlanır mı?

En son sitede bir bakım yapıldı, bakımdan sonra site ferahladı. Bazı eklentiler devre dışı bırakıldı vs vs. Site şuan gayet hızlı bir sorun yok o yavaşlık ara sıra oluyor saniyelik. Saldırı ile bir alakası yok. İçiniz ferah olsun.

Ben sorun yaşamadım eklentilerin hepsini kaldırıp tekrar eklediklerinden beri.

Saniyelik olduğu doğru ama denk gelip de takılma olursa uzun müddet 2-3dk kadar geçmiyor. Reklam engelleyici olarak AdGuard var sadece eskiden yapmıyordu, diğer forumlarda da yapmıyor sadece burada saniyelik yapıyor yapınca da bekletiyor. Ben sebebini merak ediyorum.

Bir sayfa açılıyor, diğeri açılmıyor. Bazen bildirimlere bakamıyorum, konulara emoji atamıyorum. Saldırı mı var, niye bir türlü düzeltilemedi?

Eki Görüntüle 202085
Eklentilerde ve sunucularda çok problemler yaşandı. Neyse ki yöneticimiz @Barış ve barındırma servisi sağlayıcımız @Netvay gerekli aksiyonları aldılar ve almaya devam ediyorlar.

Maalesef anlık çökmeler devam edebiliyor. Bu durumun farkındayız.

Netvay tarafından gelen açıklama buydu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…