Merhabalar,
Öncelikle nasıl katılacağınızı anlatayım, açıkcası çok kolay. Sadece aşağıda vereceğim şablonu doldurun ve mesaj olarak atın. İmzanıza "TSTD-Üye" (TSTD'ye derneğin linkini gizleyin) yazarsanız çok mutlu oluruz. 7 kıtadaki bütün Türk'leri derneğimize bekliyorum
Dernek yetkilisi olmak içinse aşağıda vereceğim şablonu doldurun ve benden haber bekleyin Ilk 2 uye isterse direkt (sartlari saglamasa bile) Maseral olarak goreve baslayabilir. Ilk 5 uye ise isterse direkt Albay olarak goreve baslayabilir.
[CODE title="Başvuru Formu"]Merhabalar, Techolay Sosyal'e _______ ülkesinin ________ şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...[/CODE]
[CODE title="Yetki Formu"]Merhabalar, Techolay Sosyal'e _____. üye olarak kayıtlıyım ve anlık olarak minimum 5 çözüm ve 500 mesaja sahibim. Techolay Sosyal Türkler Derneğine yardımda bulunmak için yetki talep ediyorum. İyi günler, iyi sosyaller...[/CODE]
NOT-
Yetki alan kişiler şunları yapabilir;
-Derneğe üye kabul edebilir.
-İmzasına "TSTD-Yetkili" yazabilir.
-Rutbesine (+3l bağlı olarak yetkili alabilir (yetkili alım dönemlerinde).
(En yüksek rütbeden en düşüğe)
-Maresal (Kurucu ve ilk 2 yetkili)
-Emekli Yetkili (1924-?) (Yetkileriniz kisitlanmiyor.)
-Genelkurmay Başkanı (1881-1923(ilk gunden 1923 Gun sonra emekli oluyorsunuz.))
-Orgeneral (1601-1880)
-Korgeneal (1454-1600)
-Tümgeneral (1300-1453)
-Tuğgeneral (1041-1299)
-Albay (901-1040)
-Yarbay (651-900 Gun)
-Binbaşı (366-650 Gun)
-Yüzbaşı (Başlangıç) (0-365 Gün)
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Isparta şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Isparta şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Isparta şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. " istikbal göklerdedir!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Isparta şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. " istikbal göklerdedir!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Dernegimize basarili bir sekilde uye oldunuz. Ilginiz icin tesekkurler
Ayrica dernegimizin 2. uyesi oldugunuz icin tesekkur ederiz Ilk 2 uyeden biri oldugunuz icin isterseniz Maseral olarak ilk/ikinci yetkilimiz olabilirsiniz.
Dernegimize basarili bir sekilde uye oldunuz. Ilginiz icin teşekkürler
Ayrica dernegimizin 2. uyesi oldugunuz icin teşekkür ederiz ılk 2 uyeden biri oldugunuz icin isterseniz maseral olarak ilk/ikinci yetkilimiz olabilirsiniz.