Techolay Sosyal Türkler Derneği!

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Kanada ülkesinin Toronto şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Merhaba, Techolay Sosyal'e Kanada ülkesinin toronto şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

TSTD başvurunuzu bir albay yetkili olarak kabul etmiş bulunmaktayım! İyi sosyaller…

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Antalya şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Isparta şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. " istikbal göklerdedir!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Hocam ben Isparta'da değilim mesajı kopyala yapıştır yaptığımdan öyle görünmüş.

Merhaba, Techolay Sosyal'e _______ ülkesinin ________ şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Din işleri başkanı olabiliyor muyuz? Milli Eğitim Bakanı olabilirim eğitim alanında konulara cevap vermeye çalışırım gördükçe.

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Antalya şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Kabul edildiniz. Ilginiz icin tesekkurler

Forumda dernek kuranı ilk kez görüyorum. :/
Technopat'tan caktik caktirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…