Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. " Vatanını en iyi seven,görevini en iyi yapandır." katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. " Vatanını en iyi seven, görevini en iyi yapandır." katılım şifremdir. İyi günler, iyi Sosyaller...
Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Bartın şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Yurtta sulh, cihanda sulh" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Bartın şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Yurtta sulh, cihanda sulh" katılım şifremdir. İyi günler, iyi Sosyaller...
Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. " Vatanını en iyi seven, görevini en iyi yapandır." katılım şifremdir. İyi günler, iyi Sosyaller...