Techolay Sosyal Türkler Derneği!

@dewberry hocam ben albay olduğum için direkt yetkili mi oluyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Derneğimiz için yeni bir kategori açılması isteğinde bulunabiliriz bence

Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Ankara şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Son düzenleme:
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Adana şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Merhaba, Techolay Sosyal'e İstanbul ülkesinin Ankara şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Dernegimize kabul edildiniz. Ilginiz icin tesekkur ederiz Bu arada, Istanbul ne zaman ulke olmustu
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Adana şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Dernegimize kabul edildiniz. Ilginiz icin tesekkur ederiz

4 çözüm var yetkili olarak kabul ederseniz başvuru yapalım.

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

4 çözüm var yetkili olarak kabul ederseniz başvuru yapalım.
Hadi bakalim yap basvuru. Tanidiklara torpil
Dernegimize kabul edildiniz. Ilginiz icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…