Techolay Sosyal üyeleri gözlük takıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bipolarite2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

Gözlük takıyor musun?

• Takıyorum

Oy: 49 41,5%
  • Takmıyorum

Oy: 38 32,2%
  • Var ama takmıyorum

Oy: 12 10,2%
  • Güneş gözlüğü 😎

Oy: 19 16,1%

• Oy verenlerin toplamı
    118
Gözlerim en son 6.5 falandı şimdi gene göremiyorum 7 oldu galiba . Lense geçeceğim artık.

Hocam şu an durumunuz nedir benim de çok kötü gözlerim, hayatımı çok kötü etkiliyor en sonunda bir noktaya varacağım

Bilgisayar kullanmak göze zarar verseydi 18 numara gözlüğüm olurdu. Ama hayır gözlük kullanmıyorum, mis gibi her şeyi görüyorum.

Hocam şu an durumunuz nedir benim de çok kötü gözlerim, hayatımı çok kötü etkiliyor en sonunda bir noktaya varacağım

Daha doktora gitmedim ama ilerlemiştir büyük ihtimal. Mezun olduğum için tüm gün evdeyim artık. O yüzden lensle de uğraşmayı düşünmüyorum.

Sabah takıp akşam çıkardım, yirmi seneyi geçti numaralarda oynama olmadı sayılır. Lakin lazer tedaviyi de düşünmüyor değilim.

Bugün gözlerimin 0.75 astigmat ve 0.75 hipermetrop olduğunu öğrendim. Geçen sene gözlerimde hiç bir şey yoktu ama bugün öğrendim. Sadece okulda ders esnasında ve evde ders çalışırken takmam gerektiğini söyledi doktor. Benim normal hayatta görmemde herhangi bir sıkıntı yok yazıları okuyabiliyorum. Ama göz tembelliği var. Odaklanma sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzağı net göremediğim için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…