Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi de bu diğer tüm upload siteleri için de geçerli ki. İsteyen istediğini yükleyip paylaşıyor.
Diğer sitelerde virüs taraması oluyor. Ayrıca dosya.co da hiçbir denetleme yok yasadışı bir şey paylaşsan da kalıyor orada adamların tek yaptığı şey sunucuları açık tutmak bir denetim vs. yok yani.

Diğer sitelerde virüs taraması oluyor. Ayrıca dosya.co da hiçbir denetleme yok yasadışı bir şey paylaşsan da kalıyor orada adamların tek yaptığı şey sunucuları açık tutmak bir denetim vs. yok yani.
Yasal olarak denetleme sorumluluğu yok, yer sağlayıcı konumunda. Şikayet, talep gelirse bakar.
Diğerleri virüs taraması yapıp virüslü dosyayı paylaşmaya izin vermiyor.
Evet, ilk akla bu sebep geliyor ama yeterli değil. Çoğu upload sitesinde antivirüs hala yok.

Bilinçli olacaksın, Google Drive varken Dosya.co da kullanmayacaksın o zaman hocam.

İndirme konusunda diyorum, upload etsen sıkıntı yok. Site sıkıntılı değil içinde bulunan içerikler sıkıntılı.

ona bakılırsa tüm internet virüs kaynıyor.
Güvenilmeyen kaynaklar virüs kaynıyor. İşini bilen adam neyin virüs olup olmadığını anlar adam gibi kaynaklardan bakar dosya.co da güvenli olup olmadığını anlayamaz, arkadaşım işletim sistemi kuracağım diye virüs indirmiş, dosya görünürde temiz ama virüslü iniyor.

Son düzenleme: