2 22693 Çalışkan Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 77 16 Haziran 2025 #1 Sorum üsttedir. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek bir şey bulamadım burada. O yüzden sorma gereği duydum. Profilimde gönderi paylaşamıyorum şu an.
Sorum üsttedir. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek bir şey bulamadım burada. O yüzden sorma gereği duydum. Profilimde gönderi paylaşamıyorum şu an.
Hasan Merkit 40 Moderasyon Üyesi Geliştirici Super user do! Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.281 Makaleler 14 Çözümler 108 Beğeniler 8.579 16 Haziran 2025 #2 Yanlış hatırlamıyor isem 500 mesaja sahip olmanız gerekiyor. Düzeltiyorum. Bu cevap yardımcı olacaktır. Barış dedi: Kullanım limitleri güncellendi. Profil mesajlarına ait limitler: 20 mesaj altı kişiler: Kendi profiline gelen mesajlara günlük 5 adet yorum. 200 mesaj üstü kişiler: Kendi profilinde günlük 10 adet mesaj ve yorum. 500 mesaj üstü kişiler: Kendi ve diğer üyelerin profilinde günlük 20 adet mesaj ve yorum. Genişletmek için tıkla...
Yanlış hatırlamıyor isem 500 mesaja sahip olmanız gerekiyor. Düzeltiyorum. Bu cevap yardımcı olacaktır. Barış dedi: Kullanım limitleri güncellendi. Profil mesajlarına ait limitler: 20 mesaj altı kişiler: Kendi profiline gelen mesajlara günlük 5 adet yorum. 200 mesaj üstü kişiler: Kendi profilinde günlük 10 adet mesaj ve yorum. 500 mesaj üstü kişiler: Kendi ve diğer üyelerin profilinde günlük 20 adet mesaj ve yorum. Genişletmek için tıkla...
KS KS 2 22693 Çalışkan Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 77 16 Haziran 2025 #3 Hasan Merkit dedi: Yanlış hatırlamıyor isem 500 mesaja sahip olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, cevap için çok sağ olun
Hasan Merkit dedi: Yanlış hatırlamıyor isem 500 mesaja sahip olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, cevap için çok sağ olun
sirius 40 Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.705 Makaleler 9 Çözümler 39 Beğeniler 2.291 16 Haziran 2025 #4 Tüm kullanım limitlerini aşağıdaki sayfada bulabilirsiniz. Konu 'Techolay Sosyal Kullanım Limitleri' 17 Nisan 2024 Merhaba, Techolay Sosyal'i herkese kullanılabilir kılmak amacı doğrultusunda siz değerli üyelerimiz için belirlediğimiz bazı kullanım limitlerimiz bulunuyor. Bu limitler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır: Mesaj ve rapor limitleri: Konular arasındaki bekleme süresi20 dakikaMesajlar arasındaki bekleme süresi20 saniyeMesaj paylaştıktan sonra düzenleme süresi [TD...
Tüm kullanım limitlerini aşağıdaki sayfada bulabilirsiniz. Konu 'Techolay Sosyal Kullanım Limitleri' 17 Nisan 2024 Merhaba, Techolay Sosyal'i herkese kullanılabilir kılmak amacı doğrultusunda siz değerli üyelerimiz için belirlediğimiz bazı kullanım limitlerimiz bulunuyor. Bu limitler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır: Mesaj ve rapor limitleri: Konular arasındaki bekleme süresi20 dakikaMesajlar arasındaki bekleme süresi20 saniyeMesaj paylaştıktan sonra düzenleme süresi [TD...