Uzun süre girmedim ve ardından girince temasından hızına çok farklılık fark ettim. Yenilikler neler? Techolay Sosyal ile ilgili sorular diye başlık bulunmuyor diye biliyorum bu yüzden buraya açtım.
XenForo 2.3'e geçtik, özellikle mobilde ciddi hızlandık AMP'ye ihtiyaç olmadan. Ayrıca iki farklı tema satın aldık, temalar oylama ile seçildi. Temaları en alttan değiştirebilirsiniz.
XenForo 2.3'e geçtik, özellikle mobilde ciddi hızlandık AMP'ye ihtiyaç olmadan. Ayrıca iki farklı tema satın aldık, temalar oylama öyle seçildi. Temaları en alttan değiştirebilirsiniz.
Herkese merhaba! Bildiğiniz üzere XenForo 2.3 sürümüne geçiş yaptık ve varsayılan temanın çok da sevilmediğini gözlemledik. Bundan ötürü tam 1 hafta sürecek olan bu anketi açarak sizlerin de tema isteklerini öğrenmek istedik. 2.3 ile uyumlu olan ve geliştirilmesi durmayacak temaları tek tek seçip sizler için derledik. Sizden isteğimiz beğendiğiniz temayı seçmeniz. 3 tane seçim hakkınız var, en çok beğendiğinizi ya da beğendiklerinizi seçmeniz gerekmekte. Haftaya (4 Ekim Cuma) bu anket kapatılacaktır ve hafta sonu boyunca temaya çeşitli düzenlemeler gerçekleştirilerek hazır hâle...
Açık konuşayım benim oylarım Aurora, Cosmic ve illuminate temalarına oldu. Hangisi olursa olsun yeterli düzenleme gerçekleştirilecek, hem o eski alışkanlıkları bırakma vakti sizce de gelmedi mi