Kişilerin aynı olması yenilikleri engellemez. Ona bakarsan Türkiye'yi kuranlar ile Osmanlılılar aynı kişiler. Sen şimdi fes mi takıyorsun? Yenilikçilik için kişilerin değişmesi gerekmez. Ha, herkes yaratıcı, geniş vizyona sahip olamayabilir ki bu gayet normal yani şikayetçi değilim. Sadece Easter Egg'e dair ipucu verdim.
Tam olarak nasıl bir orijinallik bekliyorsunuz? Sonuçta burası forum.
Tamamen orijinallik bu dönem için neredeyse imkansız. Önemli olan esinlenilen fikre yeni bir bakış açısı eklemek.
Eğer sizin mantığınız ile gidersek Türkiye'de şimdiye kadar kurulmuş tüm forumlar, Türkiye'de kurulan ilk forumun çakması. Peki bu çakmaların hepsi aynı mı? Değil, çünkü kendi içlerinde çok sayıda küçük farkları var.
Benim de bahsettiğim şey bu zaten Xenforo tabanlı olup olmaması önemli değil. Önemli olan şey sizin Xenforo'ya ne katabildiğiniz. Techoiay olarak, Technopat'tan daha fazla ne katmış olabilirler ki? Binary easter egg fikri bile Technopat'tan alıntı.
Eğer sizin mantığınız işe gidersek Türkiye de şimdiye kadar kurulmuş tüm forumlar, Türkiyede de kurulan ilk forumun çakması. Peki bu çakmların hepsi aynı mı? Değil, çünkü kendi içlerinde çok sayıda küçük farkları var.
Benim mantığımla gidecekseniz; önce mantığımı doğru anlamanız ve forum kültürünüzün yeterli seviyede olması gerekir.
Bir defa Türkiye'de ilk kurulan forum Xenforo tabanlı değil.
@150 galiba kendimi yanlış anlattım. Yenilik yapılmasını, diğer forumlardan daha iyi olmasını ve özgün olunmasını bende istiyorum. Sadece sizin yaklasımınızı biraz agrasif buldum. İyi forumlar.