Techolay Sosyal'e güncelleme mi geldi?

792

Uzman
Eskiden cevap verme/yanıt verme kısmı bu şekilde değildi ve eski hali şimiki haline göre daha kolaydı foruma güncelleme tarzı şeyler mi geldi?

Ha bir de kendi kendine etiket oluşturma eklenmiş sanırım.

Dosya Ekleri

• IMG_4003.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_4002.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 113
Etiketi bilmiyorum fakat mesaj yazma yeri hala ayni bende. Buyuk ihtimal user agenttendir o da.

@1151 dediğiniz şey nedir bilmiyorum ancak iOS cihaz aracılığıyla foruöa girişimi sağlıyorum tarayıcı olarak Safari kullanmaktayım.

Dediğiniz şey nedir bilmiyorum ancak iOS cihaz aracılığıyla foruöa girişimi sağlıyorum tarayıcı olarak Safari kullanmaktayım.
User agent: Kullanmadigin isletim sistemini kullaniyormus gibi gostermeni saglayan bir eklenti. Mesela PC'deyken Android user agenti kullaninca emoji sekmesi calismiyor gibi gibi.

Hatirladim da az once bende de ayniydi mesaj sekmesi. Belki guncelleme geri cekilmistir, bilmiyorum.

User agent: Kullanmadigin isletim sistemini kullaniyormus gibi gostermeni saglayan bir eklenti. Mesela PC'deyken Android user agenti kullaninca emoji sekmesi calismiyor gibi gibi.

Ayrıca bu adları taşıyan bir XenForo eklentisi var.

Bakınız;

Son düzenleme:
Sanırım düzeltilmiş sadece eklenti kısmı aynı kalmış ama hala güzel eklenti kısmını beğendim.

Eskiden cevap verme/yanıt verme kısmı bu şekilde değildi ve eski hali şimiki haline göre daha kolaydı foruma güncelleme tarzı şeyler mi geldi?

Ha bir de kendi kendine etiket oluşturma eklenmiş sanırım.

Güncelleme gelmiş haberimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…