Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Selam,

Bugün böyle bir konu fikri geldi aklıma. Herkes 2025'te Türkiye'de yaşanan bir olayı yazarak topluca "Türkiye 2025 özeti" gibi bir şey oluşturalım dedim.

Ben başlıyorum:

Ekrem İmamoğlu, suç örgütü kurmak ve yönetmek, irtikap, rüşvet almak, ihaleye fesat karıştırmak, hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek ve terör örgütüyle iş birliği suçlamalarıyla gözaltına alındı. Terör örgütüne destek dışındaki diğer suçlamalar karşısında kaçma ve saklanma ihtimali yüksek bulunarak tutuklandı. Terör suçlamasından ise salıverilmesine karar verildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Bugün böyle bir konu fikri geldi aklıma. Herkes 2025'te Türkiye'de yaşanan bir olayı yazarak topluca "Türkiye 2025 özeti" gibi bir şey oluşturalım dedim.

Ben başlıyorum:

Ekrem İmamoğlu, suç örgütü kurmak ve yönetmek, irtikap, rüşvet almak, ihaleye fesat karıştırmak, hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek ve terör örgütüyle iş birliği suçlamalarıyla gözaltına alındı. Terör örgütüne destek dışındaki diğer suçlamalar karşısında kaçma ve saklanma ihtimali yüksek bulunarak tutuklandı. Terör suçlamasından ise salıverilmesine karar verildi.
Turabi şarkı çıkardı. (x2)

Muhalifler hapse atıldı, gıda zehirlenmeleri artıyor. Dolar ve Euro tekrar yükselmeye devam ediyor. Sansür artıyor, halkın hükümete olan güveni azalıyor. Protestolar bastırılıyor. Kendi çapında konser yapan birkaç kişi ceza aldı, sebep ise "çocukları korumak" öne sürüldü, ancak bu bir bahaneydi. Yetkililer, +18 bir konserin yapılmasına 'çocukları korumak adına müdahale ettik, o yüzden yasakladık" dediler.