Techolay Wrapped'i gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dracula
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 680
  • Etiketler Etiketler
    techolay

Dracula

Üstün
Bildiğiniz üzere böyle Spotify, TikTok gibi uygulamalar yıl sonu Wrapped'leri çıkartıyorlar her kişiye özel. Altyapı buna uygunsa böyle bir şey yapılabilir her kişiye özel / veya Techolay sitesi ve forumunun geneline özel. Yıl sonuna yaklaşmışken önerisini açayım dedim.

Artı 25 Eksi
Forumda her şeyin kayıtlı zaten attığın mesajlar, attığın beğeniler, aldığın beğeniler. Yani pek mantıklı değil istersen ulaşabiliyorsun zaten çoğu yaptığın şeye. Anca geçirdiğin zamanı vs kaydedebilir o da tam kaydetmez büyük ihtimalle 15 dakika fazla kaydeder her oturumunu.

Ne gösterebilir ki? Şu kadar mesaj attın diyebilir ancak gösterebileceği verileri kendi profilinizde görebiliyorsunuz zaten. Eğer yıl sonunda "1 yılda x kadar mesaj attınız" vesaire diyecekse bence bu diğer yıl olmalı. Zaten Techolay kurulalı 1 yıl olmadı. 1 Yılda alabileceğiniz veriler tüm veriniz oluyor.

Wrapped olayını seviyorum. Techolay özelinde de yaratıcı bir çalışma yapılabilir. Keyifli olabilecek bir öneri, artıladım.

Mantıklı ve güzel bir şey olur. Upladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır yıl sonu da yaklaşmışken hatırlatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…