Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.284 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.303 Yer Japonya, Fukuoka 14 Nisan 2025 #11 Recep Baltaş dedi: Enes dışarıdan hizmet veriyor. Açıkçası sorun bana göre arka plandaki 140 eklenti. Bir forumda bu kadar eklenti olmaz, olmamalı. Birkaçını kapadık ve forum biraz nefes aldı. Günde 300.000 kişi giren Technopat’tan daha yavaşız şu anda. Şu anda aktif bir yazılımcımız yok. O olduğunda optimizasyon yapabileceğiz. Bir süre böyle devam edecek maalesef. Genişletmek için tıkla... Bence tüm üye veya moderasyon ekibi olarak 140 eklentileri değerlendirmek gerekir.
Recep Baltaş dedi: Enes dışarıdan hizmet veriyor. Açıkçası sorun bana göre arka plandaki 140 eklenti. Bir forumda bu kadar eklenti olmaz, olmamalı. Birkaçını kapadık ve forum biraz nefes aldı. Günde 300.000 kişi giren Technopat’tan daha yavaşız şu anda. Şu anda aktif bir yazılımcımız yok. O olduğunda optimizasyon yapabileceğiz. Bir süre böyle devam edecek maalesef. Genişletmek için tıkla... Bence tüm üye veya moderasyon ekibi olarak 140 eklentileri değerlendirmek gerekir.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.626 Çözümler 14 Beğeniler 7.757 14 Nisan 2025 #12 Recep Baltaş dedi: Enes dışarıdan hizmet veriyor. Açıkçası sorun bana göre arka plandaki 140 eklenti. Bir forumda bu kadar eklenti olmaz, olmamalı. Birkaçını kapadık ve forum biraz nefes aldı. Günde 300.000 kişi giren Technopat’tan daha yavaşız şu anda. Şu anda aktif bir yazılımcımız yok. O olduğunda optimizasyon yapabileceğiz. Bir süre böyle devam edecek maalesef. Genişletmek için tıkla... 140 mı? nE?
Recep Baltaş dedi: Enes dışarıdan hizmet veriyor. Açıkçası sorun bana göre arka plandaki 140 eklenti. Bir forumda bu kadar eklenti olmaz, olmamalı. Birkaçını kapadık ve forum biraz nefes aldı. Günde 300.000 kişi giren Technopat’tan daha yavaşız şu anda. Şu anda aktif bir yazılımcımız yok. O olduğunda optimizasyon yapabileceğiz. Bir süre böyle devam edecek maalesef. Genişletmek için tıkla... 140 mı? nE?
maes Başarılı Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 334 Beğeniler 200 14 Nisan 2025 #13 20571 dedi: Bu siteye daha hakiki cevaplar almak için kaydoldum ama yavaş neden? Sunucularla alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Site çok kötü.
20571 dedi: Bu siteye daha hakiki cevaplar almak için kaydoldum ama yavaş neden? Sunucularla alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Site çok kötü.