Techolay YouTube Video Önerisi adında bir kategori açılmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 956
Makaleler
22
Sabahın köründe önerimizi yapalım dedim. Şu aralar insanlar Techolay'ın YouTube kanalı için video önerilerinde bulunmaya başladı. Bence bununla alakalı alt bir kategori açılabilir. Bu şekilde forum önerileri ile YouTube önerileri gruplanmış olur, daha ayırt edilebilir olur bence.

Artı 47 Eksi
Sabahın köründe önerimizi yapalım dedim. Şu aralar insanlar Techolay'ın YouTube kanalı için video önerilerinde bulunmaya başladı. Bence bununla alakalı alt bir kategori açılabilir. Bu şekilde forum önerileri ile YouTube önerileri gruplanmış olur, daha ayırt edilebilir olur bence.

Çoğunluk kendi kanalının reklamını yapar, eksiledim.

Öyle bir şey olamaz. Ha olursa reklamdan rapor atarsınız olur biter. Bu kategori, sadece Techolay kanalını ilgilendirecek.

Hocam, fikrinize saygı duyuyorum ama yine de bence herkesin buradaki hesabıyla YouTube hesabını ayırt edemezsiniz.
Video fikri vermekle kanal reklamı yapmanın ne alakası var onu anlamadım.
Burada ben yanlış anladıysam söyleyin. Burada insanlara beğendiği rastgele YouTube videoları paylaşabileceği bir alt kategori mi bahsediliyor? Yoksa Techolay kanalı için şu içeriği çekin önerisi mi yapılacak? Eğer sadece başka video linki bırakmadan video önerisi yapılacaksa yine pek gerekli bir kategori değil. Yine uzatmaya gerek yok, benim adıma fikrimi belirttim sadece.

Yoksa Techolay kanalı için şu içeriği çekin önerisi mi yapılacak?
Tam olarak bunu diyorum. Örneğin ben çıkıp "Laptoplarla alakalı rehber videosu hazırlayın" diye öneri konusu açıyorum. Öneri yeterince artı oy alırsa ve Recep abi öneriyi mantıklı bulursa video önerisi kabul ediliyor. Olay tam olarak bu.

Tam olarak bunu diyorum. Örneğin ben çıkıp "laptoplarla alakalı rehber videosu hazırlayın" diye öneri konusu açıyorum. Öneri yeterince artı oy alırsa ve Recep abi öneriyi mantıklı bulursa video önerisi kabul ediliyor. Olay tam olarak bu.
Tamam doğru anlamışım. Bence faydalı bir kategori olacaktır, artıladım.

Tam aklımdaki öneri, Sosyal ve YouTube kanalı önerilerinin ayrı olması gerektiğine inanıyorum. Artıladım.

Gereksiz, ama neden olmasın
doggo.png

Artıladım.

Bozuk donanım parçalarının tamiri hakkında bir rehber başlatılırsa harika olur.

İşte açılmayan sistemi düzelttik, bilmem nesi bozulan parçayı basitçe tamir ettik gibi...

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt