Detaylar
Kim cevapladı?Batinux
Uzman
Hocam bildiğiniz konulara cevap veren ama sadece 3 cevap hakkı olacak. Etiketle çağırabildiğiniz bir bot olacak. Evet TecholayAI var ama ben daha iyi bir bot geliştirmek istiyorum bu foruma.Nasıl bir bot olacak? Biraz daha detaylandırabilir misiniz?
Mevcut ama galiba şu anda kullanım dışı.Techolay'da kullanılan zaten bir AI mevcut. (@TecholAI) Kendi botun için, kendin bir eklenti geliştirmen gerek.
Son düzenleyen: Moderatör:
DarthGorsoy
Bilgin
Hocam bildiğiniz konulara cevap veren ama sadece 3 cevap hakkı olacak. Etiketle çağırabildiğiniz bir bot olacak. Evet TecholayAI var ama ben daha iyi bir bot geliştirmek istiyorum bu foruma.
Mevcut ama galiba şu anda kullanım dışı.
@TecholAI konu oluşturulurken açıp kapatılabiliyor.
- Makaleler
- 3
Bana API lazım ne demek? Forumun XenForo kullandığı apaçık ortada. Dokümantasyonu olmasa da XenForo eklentisi yapabilirsiniz.
Boyle bir konu actiginizda gore olaya bayağı hakimsiniz. Kolay gelsin.
Diğer, mesela forum sitelerine bakıyorum. SDN’nin hali belli. Technopat’ta dark mode hâlâ yok; var ama sosyal kısmında yok. Donanımhaber’de yok. DonanımArşiv’de yok. Techolay’da var. Sitenin tasarımını kim yaptı? Gerçekten merakımdan soruyorum. Saolasın kendisine.
- Batinux
- Forum: Web Tasarım
Batinux
Uzman
XenFero kimdir nedir bilmem. Önceden Gemini API'lerini kullanarak yapmıştım.Bana API lazım ne demek? Forumun XenForo kullandığı apaçık ortada. Dokümantasyonu olmasa da XenForo eklentisi yapabilirsiniz.
Diğer, mesela forum sitelerine bakıyorum. SDN’nin hali belli. Technopat’ta dark mode hâlâ yok; var ama sosyal kısmında yok. Donanımhaber’de yok. DonanımArşiv’de yok. Techolay’da var. Sitenin tasarımını kim yaptı? Gerçekten merakımdan soruyorum. Saolasın kendisine.
- Batinux
- Forum: Web Tasarım
- Makaleler
- 20
@TecholAI kullanım dışı değil, belirli bir kategoriye cevap veriyor. Ek olarak 7 gün cevap yazılmamış konulara otomatik cevap veriyor.
- Makaleler
- 3
Bu tip projelerde yapay zeka API'larinin birbirinden pek farki yok.
Yeni konular
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide