Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Bu bana sorulduğu için buraya da not düşmek istedim. :)

Eğer Gravatar kullanıyor iseniz ve Gravatar'da kullandığınız mail adresi ile Techolay'da kullandığınız mail adresi eşleşiyor ise Techolay, Gravatar'dan profil resminizi indirerek yenileyebilir.

İyi sosyaller.

Bu bana sorulduğu için buraya da not düşmek istedim. :)

Eğer Gravatar kullanıyor iseniz ve Gravatar'da kullandığınız mail adresi ile Techolay'da kullandığınız mail adresi eşleşiyor ise Techolay, Gravatar'dan profil resminizi indirerek yenileyebilir.

İyi sosyaller.
  • Eğer Techolay'a yeni üye olduğunuzda profil fotoğrafınız görünmüyorsa, Gravatar kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin.
  • Gravatar, e-posta adresinize bağlı olarak profil resimleri sağlayan bir hizmettir.
  • Techolay'da kullandığınız e-posta adresi ile Gravatar hesabınızdaki e-posta adresinin eşleşip eşleşmediğini kontrol edin.
  • Eşleşiyorsa, Gravatar'daki profil resminiz otomatik olarak Techolay'a aktarılabilir.
  • Gravatar'da bir profil resmi ayarlamak için şu adımları izleyin:
1. Gravatar sitesine gidin ve giriş yapın.
2. Hesabınıza ait e-posta adresini ekleyin veya seçin.
3. Profil resminizi yükleyin veya güncelleyin.
4. Değişiklikleri kaydedin.
- Değişiklikler hemen Techolay'da görünmeyebilir, birkaç dakika bekledikten sonra tekrar kontrol edin.