Selam,
Biliyorsunuz iPhone 17 Pro yakın zamanda satışa sunulacak ve şu an ön siparişte ve 19 Eylül'de tamamen siparişe açılacak. Şu an Turkcell Pasaj'da fiyatlandırma bu şekilde. Siz ne düşünüyorsunuz? Satın alacak mısınız?
Ücretsiz bir RDP server arıyorum. Çok güçlü bir makine vermesine gerek yok.
Şu anda Microsoft Azure, Alibaba Cloud ve Oracle Cloud Free tier var. Bunlardan hangisine kart bilgilerimi girmeden ücretsiz kullanabilirim?
Merhaba, Windows’tan Linux’a geçmeyi planlıyorum ve Bazzite OS bana oldukça kullanışlı göründü. Sizce kurulup günlük kullanımda tercih edilebilir mi? Yoksa bu donanım için başka bir Linux dağıtımı mı önerirsiniz?
Açıklama:
Merhaba arkadaşlar/abiler/ablalar/kardeşler, öncelikle şunu söyleyeyim tam ne kadar oldu bilmiyorum ancak 1 ay önce ben bu rehberi açmıştım ancak yeşil forumdaki yaptığım rehberle birebir aynı olduğu için kaldırılmıştı, ben de oradakinden farklı bir şekilde bu rehberi buraya da taşıdım, kullandığım fotoğraflar yine oradakiyle aynı, tabii moderasyon ekibi için bir sakıncası yok ise, sonradan yine kaldırılsa demek ki sorun oluyormuş, her neyse. Rehbere geçelim.
Giriş
Bu rehberimde sizlere ne yazık ki GNU/Linux'ta desteği olmayan bir programın, GNU/Linux'ta nasıl...
J7 Prime SM G610F telefonda Gmail hesabının şifreyi salladım. Sonra "bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı giriniz" diye ekran geldi.
TalkBack ile yapılmıyor. #0# kodu çalışmıyor. FRP kilidi açan programlar ücret istiyor.
Görselde de görüldüğü üzere bilgisayarımda daha önceden yüklü olan oyunlar kendiliğinden silindi ve tekrar yüklemeye çalışınca "bozuk indirme", "internet bağlantısı yok" ve "içerik kullanılamaz" yazıyor. Şu anda en çok oynadığım oyunlardan biri olan Sniper Elite 4'ü tekrar yüklüyor ve sürekli "bozuk indirme" diyerek iptal ediyor. Tekrardan yüklemeye çalışınca biraz devam ediyor ve geri bozuk indirme yazıyor. Ayrıca normalde internet hızım 5 MB/s iken genelde 200 KB/s civarı hızda iniyor ara sıra pik yapıp 3 MB/s gibi...
Merhaba Techolay! Umarım birbirimizle güzel vakitler geçiririz. Daha da gelişmek dileğiyle...
Forum açılalı yaklaşık 2 sene oldu ama ben daha yeni üye olabildim. Bilgisayara ve telefona pek vakit ayıramıyordum. Şimdi aktif olarak kullanacağım, umarım sizlere faydam olur.