Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 18 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Ben telefonumdaki hesabıma bilgisayardan giriş yapamadığım için bilgisayardan yeni bir hesap oluşturdum. Bu yasak mı? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2024
Merhaba. Ben telefonumdaki hesabıma bilgisayardan giriş yapamadığım için bilgisayardan yeni bir hesap oluşturdum. Bu yasak mı? @Recep Baltaş
GV9 Başarılı İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 170 Çözümler 4 Beğeniler 76 18 Ağustos 2024 #21 6737 dedi: User agent tekil kimlik mi oluşturuyor? Platform ve tarayıcı sürümü dışında pek bilgi barındırmıyor. Çoğu kişinin Windows 10/11 üzerinde popüler bir tarayıcı kullandığı bir senaryoda aynı User Agent'a sahip olabilirler. Şu UserAgent ile benim kimliğimi söylesene. Eki Görüntüle 75425 Genişletmek için tıkla... Arkadaş user-agent derken tarayıcı ve auth bilgilerinizle ilişkili her türlü keyden bahsediyor muhtemelen. Yanlış anlaşılma var ortada. Son düzenleme: 18 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
6737 dedi: User agent tekil kimlik mi oluşturuyor? Platform ve tarayıcı sürümü dışında pek bilgi barındırmıyor. Çoğu kişinin Windows 10/11 üzerinde popüler bir tarayıcı kullandığı bir senaryoda aynı User Agent'a sahip olabilirler. Şu UserAgent ile benim kimliğimi söylesene. Eki Görüntüle 75425 Genişletmek için tıkla... Arkadaş user-agent derken tarayıcı ve auth bilgilerinizle ilişkili her türlü keyden bahsediyor muhtemelen. Yanlış anlaşılma var ortada.
2 2565 Uzman Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 408 18 Ağustos 2024 #22 GV9 dedi: Arkadaş user-agent derken auth bilgilerinizle ilişkili her türlü keyden bahsediyor muhtemelen. Yanlış anlaşılma var ortada. Genişletmek için tıkla... Sonunda doğru anlayan biri. Artı 0 Eksi
GV9 dedi: Arkadaş user-agent derken auth bilgilerinizle ilişkili her türlü keyden bahsediyor muhtemelen. Yanlış anlaşılma var ortada. Genişletmek için tıkla... Sonunda doğru anlayan biri.